Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolac: Za djecu besplatno skijanje i prevoz na Jahorinu

13 Januar 2022
1 min.
Sokolac: Za djecu besplatno skijanje i prevoz na Jahorinu

Prva grupa od 38 djece sa Sokoca otputovala je jutros na Jahorinu u okviru projekta besplatnog skijanja za školsku djecu sa područja opština grada Istočno Sarajevo koji realizuje Olimpijski centar “Jahorina”.


Osim besplatnih ski-karti koje je obezbijedio Olimpijski centar, djeca imaju i besplatan prevoz do Jahorine.

Djeca sa Sokoca su otputovala na Jahorinu zahvaljujući gradu Istočno Sarajevo, Olimpijskom centru “Jahorina” i kabinetu predsjednika sokolačke Skupštine opštine.

Predsjednik Skupštine opštine Sokolac Sretko Marjanović rekao je Srni da će autobusi za prevoz djece polaziti u 8.00 časova svakog radnog dana sa poligona na Sokocu do kraja zimskog školskog raspusta.

Povratak sa Jahorine je predviđe u 15.00 časova.

On je naveo da, u slučaju organizovanja većih grupa, pogodnosti besplatnog prevoza na Jahorinu djeca mogu koristiti radnim danom i sa početkom drugog polugodišta.

Olimpijski centar “Jahorina” i ove zimske sezone realizuje projekat besplatnog skijanja za školsku djecu sa područja opština grada Istočno Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Požar u vikendici u Palama (FOTO/VODEO)

U naselju Briježđa u Palama večeras je izbio požar u jednoj vikendici. Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su na terenu i rade na gašenju požara. Uskoro više informacija.

Dom zdravlja Trnovo: Za pregled obavezna elektronska knjizica

Iz Doma zdravlja Trnovo obavještavaju pacijente da je prilikom dolaska na pregled neophodno ponijeti elektronsku zdravstvenu knjižicu. Pacijenti koji još uvijek nemaju elektronsku knjižicu istu mogu preuzeti u filijali Fonda zdravstvenog osiguranja.