Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Srpska bogatija za 23 bebe

18 Septembar 2023
1 min.
Srpska bogatija za 23 bebe

 U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 23 bebe, od kojih 13 dječaka i 10 djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima.


U porodilištu u Bijeljini rođeno je sedam beba, Banjaluci šest, Prijedoru tri, Istočnom Sarajevu i Zvorniku po dvije, a u Foči, Doboju i Trebinju po jedna beba.

U Bijeljini je rođeno pet dječaka i dvije djevojčice, Banjaluci pet dječaka i jedna djevojčica, Prijedoru jedan dječak i dvije djevojčice, Istočnom Sarajevu i Zvorniku po jedna djevojčica i dječak, a u Foči, Doboju i Trebinju po jedna djevojčica.

U porodilištima u Nevesinju i Gradišci nije bilo poroda u protekla 24 časa.

SRNA

Povezani članci

Maturanti iz Foče: Profesori su nam pomogli da postanemo bolji ljudi

Maturanti Srednjoškolskog centra u Foči istakli su da će đačko doba pamtiti po drugarstvu i profesorima koji su ih naučili i onome što ne piše u knjigama. Šumarski tehničar Marija Pejović rekla je da ostaje lijepo sjećanje na profesore od kojih su mnogo naučili. “Pomogli su nam za ove četiri godine da postanemo bolji ljudi”, […]

Dodik: Ustavni sud pokazao svu propast BiH, to što su uradili je nesprovodivo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da jučerašnje zasjedanje Ustavnog suda pokazuje svu propast Bi, da donošenje odluka kojima se ukida sve i svašta govori o tome koliko su izgubili kompas, te da je to što su uradili nesprovodivo i da se tako treba i posmatrati. Dodik je istakao da su oni kreatori neke […]