Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Srpska trobojka na Tajm skveru u Njujorku

21 Septembar 2022
1 min.
Srpska trobojka na Tajm skveru u Njujorku

Na najposjećenijoj raskrsnici u Njujorku, Tajm skveru, danas se viori srpska zastava sa porukom o prijateljstvu Srbije i SAD, i pozivom da se posjeti Srbija.

Tajm skver poznat je po velikom broju ogromniih blještećih reklama postavljenih preko okolnih nebodera, a na jednoj od njih od 10.15 po lokalnom vremenu prikazuje se reklama na kojoj se vide američka i srpska zastava sa porukom “Long lasting friendship” (dugo prijateljstvo).

Takođe je velikim slovima ispisano ime Srbije i poruka ”posjetite Srbiju”.

Reklama će biti objavljena ukupno 50 puta, do 15 časova po njujorškom vremenu.

Reklama se inače pušta na najstarijem ekranu na zgradi ”Nasdaka” u samom srcu Tajm skvera.

Tajm skver nastaje ukrštanjem Brodveja i Sedme avenije, i jedna je od najposjećenijih turističkih atrakcija u svijetu, a naziva se i “Rasksnicom svijeta”.

Tanjug

Povezani članci

Šapić podnio ostavku zbog izbora

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podnio je ostavku na ovu funkciju radi stvaranja pravnih uslova za održavanje izbora, koji bi u Beogradu bili održani 17. decembra zajedno sa parlamentarnim i pokrajinskim, saopšteno je iz gradske uprave. “Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana”, naveo […]

Državljanin BiH uzeo 7.000 evra socijalne pomoći u Austriji, pa otišao na odmor

Državljanin Bosne i Hercegovine (31) pojavio se danas pred sudom u Gracu jer je od austrijskog Zavoda za zapošljavanje (AMS) uzeo 7.000 evra na ime pomoći, a zatim na duže vrijeme napustio Austriju. Suđenje je počelo čuđenjem sudije Erika Nauta da optuženi ne zna ni riječ njemačkog, zbog čega je morao biti angažovan prevodilac. Naime, sudiji […]