Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Srpska trobojka na Tajm skveru u Njujorku

21 Septembar 2022
1 min.
Srpska trobojka na Tajm skveru u Njujorku

Na najposjećenijoj raskrsnici u Njujorku, Tajm skveru, danas se viori srpska zastava sa porukom o prijateljstvu Srbije i SAD, i pozivom da se posjeti Srbija.

Tajm skver poznat je po velikom broju ogromniih blještećih reklama postavljenih preko okolnih nebodera, a na jednoj od njih od 10.15 po lokalnom vremenu prikazuje se reklama na kojoj se vide američka i srpska zastava sa porukom “Long lasting friendship” (dugo prijateljstvo).

Takođe je velikim slovima ispisano ime Srbije i poruka ”posjetite Srbiju”.

Reklama će biti objavljena ukupno 50 puta, do 15 časova po njujorškom vremenu.

Reklama se inače pušta na najstarijem ekranu na zgradi ”Nasdaka” u samom srcu Tajm skvera.

Tajm skver nastaje ukrštanjem Brodveja i Sedme avenije, i jedna je od najposjećenijih turističkih atrakcija u svijetu, a naziva se i “Rasksnicom svijeta”.

Tanjug

Povezani članci

Đurovićeva vratila prijedlog za razrješenje Đukanovića

Predsjednik Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je prijedlog 41 poslanika za pokretanje postupaka za utvrđivanje da li je crnogorski predsjednik Milo Đukanović povrijedio Ustav i za njegovo razrješenje, sa obrazloženjem da ta dva postupka moraju biti odvojena. Đurovićeva je navela da je Ustavom Crne Gore i Poslovnikom Skupštine procedura jasno precizirana i da je […]

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ova država ne uvodi sankcije Rusiji, jer se bori za svoju politiku gdje god može, a ta politika definisana je zaključkom Savjeta za nacionalnu bezbjednost. “Nova dešavanja na geopolitičkoj sceni imaće teške posledice po Srbiju koja će biti pod velikim političkim pritiskom. Potrebno je da se rukovodstvo […]