Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Srpski vojnici stigli na vježbe “Slovensko bratstvo 2021” (VIDEO)

10 Jun 2021
1 min.
Srpski vojnici stigli na vježbe “Slovensko bratstvo 2021” (VIDEO)

Pripadnici Vojske Srbije stigli su u Novorosijsk da bi učestvovali na zajedničkim taktičkim vježbama sa pripadnicima vojske Rusije i Bjelorusije “Slovensko bratstvo 2021”, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.


Aktivna faza taktičkih vježbi “Slovensko bratstvo 2021“ biće održana od 16. do 18. juna na poligonu Rajevski kod Novorosijska.

Učestvovaće više od 500 vojnika i 100 jedinica vojne i specijalne tehnike Novorosijske gardijske vazdušno-desantne planinske formacije ruskih vazdušno-desantnih snaga, prenosi “Sputnjik”.

Vojne vježbe “Slovensko bratstvo 2021” u Novorosijsku održavaju se od 8. do 19. juna. 

SRNA

Povezani članci

Četvoro Srba poginulo u nesreći u Njemačkoj

 U teškoj saobraćajnoj nesreći kod grada Regensburga u NJemačkoj poginula su četvorica državljana Srbije.Portparol policije saopštio je da je riječ o muškarcima starosti 27, 31, 32 i 44 godine i da su svi državljani Srbije. Muškarci su bili u automobilu marke “be-em-ve”, a u sudaru koji se dogodio juče na putu A3, zadobili su povrede […]

Do kraja avgusta delta soj će dominirati

Evropski centar za prevenciju i kontrolu oboljenja /ECDC/ saopštio je danas da će do kraja avgusta delta soj virusa korona predstavljati 90 odsto svih varijanti oboljenja. “Velika je vjerovatnoća da će soj delta virusa obimno cirkulisati tokom ljeta, posebno među mlađim osoba koje nisu planirane za vakcinaciju. To bi moglo predstavljati rizik za ugroženiju kategoriju […]