Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Srušio se ruski vojni avion Su-34 u Sjevernoj Osetiji, poginula posada

11 Jun 2024
1 min.
Srušio se ruski vojni avion Su-34 u Sjevernoj Osetiji, poginula posada

Avion “Su-34” ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga srušio se tokom trenažnog leta u planinama Sjeverne Osetije, a dvočlana posada je poginula, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

“Avion se srušio u nenaseljenom području. Na zemlji nije pričinjena šteta. Posada je poginula”, saopštilo je Ministarstvo.

Agenciji TASS rečeno je u regionalnoj službi za hitne intervencije da su u avionu bila dva pilota.

Pretpostavlja se da je nesreću uzrokovao tehnički kvar. Na mjesto pada poslata je komisija Vazdušno-kosmičkih snaga, navodi Ministarstvo odbrane.

SRNA

Povezani članci

Tramp: Bajdenovo obraćanje jedva razumljivo i jako loše

Republikanski predsjednički kandidat, bivši predsjednik SAD Donald Tramp saopštio je da je prvo obraćanje predsjednika DŽoa Bajdena naciji nakon što je odlučio da odustane od trke za novi mandat, bilo “jedva razumljivo” i “jako loše”. – Govor pokvarenog DŽoa Bajdena u Ovalnoj kancelariji bio je jedva razumljiv i jako loš – ocijenio je Tramp na […]

Bajden se obratio naciji: Prepuštam štafetu mlađim generacijama (VIDEO)

Predsjednik SAD DŽo Bajden obratio se naciji prvi put nakon što je odustao od trke za reizbor, podržao svoju potpredsjednicu Kamalu Haris i istakao da ”prepušta štafetu” mlađim generacijama jer smatra da je to najbolji način da ujedini američke građane. U govoru koji je označio kako je rekao početak završnog poglavlja pola vijeka u javnoj […]