Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

“Šta čovjek više da poželi” Jelena Đoković pokazala slike sa Tarinog rođendana (FOTO)

05 Septembar 2022
4 min.
“Šta čovjek više da poželi” Jelena Đoković pokazala slike sa Tarinog rođendana (FOTO)

Jelena Đoković, supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, pokazala je fotografije sa proslave rođendana njihove kćerkice Tare.

Pregršt divnih uspomena za pet Tarinih godina! Zdravi smo i zajedno, šta čovek više da poželi! Porodica! – napisala je Jelena Đoković u opisu objave na Instagramu.

Na slikama koje je Jelena podijelila vidimo i njenu porodicu na Adi Ciganliji, gdje smo ih juče uhvatili.

Nole je tad bio u opuštenom izdanju, pa se kupao sa najbližima, što je iznenadilo sve koji su se našli na poznatom beogradskom kupalištu, a njegova supruga Jelena je sjedila na peškiriću.

Pojedini su im prišli da se fotografišu, dok je Jelena zamolila da ih puste da uživaju u privatnosti, prenosi Blic.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]