Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Studentkinja sa najvišim prosjekom ćerka oficira: Upoznajte najbolju kadetkinju Tijanu Stanojković

12 Septembar 2021
1 min.
Studentkinja sa najvišim prosjekom ćerka oficira: Upoznajte najbolju kadetkinju Tijanu Stanojković

Tijana Stanojković je sa prosekom ocena od čak 9,96 najbolji kadet Medicinskog fakulteta VMA.

Danas se ispred Narodne skupštine održava svečana promocija 139 kadeta i kadetkinja Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

Na promociji ukupno prikazano 139 kadeta i kadetkinja: njih 121 sa Vojne akademije i 18 mladića i devojaka iz 7. klase Medicinskog fakulteta VMA.

Najuspešniji kadet Medicinskog fakulteta VMA je Tijana Stanojković.

Upravo je Tijana danas od predsednika Srbije dobila posebno priznanje kao jedna od najboljih studenata, a ujedno i student s najvišim prosekom.

Stanojkovićeva je dobila i svoj prvi čin.

Tijana Stanojković

Tijana je, inače, rodom iz Vranja. Ona je sa prosekom ocena od čak 9,96 najbolji kadet Medicinskog fakulteta VMA.

Lepa Tijana otkrila je da je odabrala uniformu Vojske Srbije jer joj je i tata oficir.

Navela je da je presrećna što joj je porodica danas tu, kao i da je otac podržao kad je rekla da želi da postane oficir.

– Hvala divnim profesorima, koji su mi svojim znanjem i iskustvom otvorili vidike. Nadam se da ću i sama svojim radom doprineti ugledu koji VMA ima u Srbiji i u inostranstvu”, istakla je Tijana zahvaljujući se na dobijenom priznanju.

Povezani članci

Minja Subota – Čovjek koji je krojio našu divnu priču odrastanja

Za Minjom Subotom žale mnoge generacije. I mi stari, i nova deca, i ona stara deca koja su odrastala uz Muzički tobogan. Koliko se samo posvećivao uz sve prijatelje koji su krojili tu divnu priču odrastanja – ne verujem da se će uskoro jedan takav čovek pojaviti, kaže za Sputnjik pesnik Pero Zubac povodom vesti […]

Jake policijske snage oko Cetinjskog manastira

Jake policijske snage raspoređene su danas oko Cetinjskog manastira, a blokirale su i oba prilaza zgradi Skupštine Cetinja, koja treba da glasa o inicijativi o vraćanju Cetinjskog manastira takozvanoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi. Sjednica cetinjskog lokalnog parlamenta počela je jutros, a dnevnmim redom je predviđeno glasanje o zaključcima u vezi sa “Inicijatom za vraćanje Cetinjskog manastira […]