Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Šulić: Pomoć – dokaz kako se Vlada Srpske odnosi prema mladima

13 Maj 2022
1 min.
Šulić: Pomoć – dokaz kako se Vlada Srpske odnosi prema mladima

Ovo je još jedan dokaz, kako se Vlada Srpske na čelu sa SNSD-om odnosi prema mladima, kazao je ovo za ATV potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić, komentarišući najavu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, da će mladima, penzionerima i borcima biti isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 100 KM.

“Sigurno da Vlada Republike Srpske na čelu sa SNSD-om, u kontinuitetu pomaže populaciji i napretku mladih ljudi u Srpksoj. Siguran sam da će ova stvar, koju smo usvojili dogovorili na Predsjeništvu SNSD-a, a uz inicijativu i podršku predsjednika Dodika i potredsjednice Cvijanović, sigurno značiti mladim ljudima u Srpkoj”, naveo je Šulić.

On je naglasio da se na ovom neće stati, te da Vlada planirana još projekata za mlade.

“Ovo je još jedan način kako se Vlada Srpske na čelu sa SNSD-om odnosi prema maldima. Mimo ove pomoći, Vlada je odvoija značajna sredstva i za stipendiranje prvog drugog i trećeg ciklusa, a taj kontinuitet pratie svi načelnici i gradonačelnici Srpske. Vlada i SNSD neće stati na ovome. Naime, u procesu smo kreiranja dodatnih politka za mlade u smislu projekata za zapošljavnje mladih i stambeno zbrinjavavnje”, istakao je Šulić.

ATV

Povezani članci

Danas biciklistička trka “Romanija zove dva”

 Biciklistička vožnja “Romanija zove dva” biće održana danas na stazi dugačkoj 50 kilometara na području Sokoca. Start je ispred Sportske dvorane na Sokocu u 10.00 časova. Interesovanje za ovogodišnju vožnju je još veće nakon prošlogodišnje sa 80 učesnika, a pripremljena je veoma zanimljiva staza, koja nije puno teška, rekao je novinarima jedan od organizatora manifestacije […]

Višegrad: Obilježavanje 80 godina od stradanja Srba u Starom Brodu

Na svečanoj akademiji u Višegradu povodom obilježavanja 80 godina od monstruoznog ubistva 6.000 Srba u Starom Brodu poručeno je da je srpski narod stradao tamo gdje nije imao svoju državu i da zato kultura pamćenja treba da postane filozofija života kod Srba. Slobodan Župljanin, izaslanik predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, rekao je da ne smiju […]