Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sutra o bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

15 April 2024
1 min.
Sutra o bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu 150.000 KM iz budžetskih sredstava za sprovođenje mjera energetske efikasnosti u stambenim objektima u vlasništvu demobilisanih boraca, porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, kao i članova porodica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Tim povodom sutra će biti organizovana konferencija za medije sa početkom u 9.30 časova u zgradi Opštinske uprve.

Bespovratna finansijska sredstva za sufinansiranje individualnih projekata iz oblasti energetske efikasnosti u stambenim objektima namijenjena su za povećanje energetske efikasnosti u postojećim objektima, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Objekti moraju biti u vlasništvu demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida, članova porodica poginulih boraca i članova porodica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

SRNA

Povezani članci

Sutra slava Univerziteta u Istočnom Sarajevu i promocija doktora nauka

Univerzitet u Istočnom Sarajevu obilježiće sutra krsnu slavu Svetog Ćirila i Metodija i promovisati doktore nauka ove visokoobrazovne ustanove. Povodom obilježavanja krsne slave Univerziteta u Istočnom Sarajevu u 9.00 časova biće služena liturgija i obavljen obred lomljenja slavskog kolača u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama, kada snimatelji i foto-reporteri mogu da zabilježe kadrove. U […]

Srpske zastave i bilbordi protiv satanizacije Srba i Srpske u Istočnom Sarajevu

 Građani Istočnog Sarajeva odazvali su se pozivu Vlade Republike Srpske i na prozorima i bilbordima istakli srpsku trobojku čime su i na simbolično iskazali protivljenje tendencioznom usvajanju rezolucije o Srebrenici kojom se pokušava uzdrmati pozicija Srpske u BiH, a srpski narod satanizovati i pripisati mu epitet “genocidnog”. O tome svjedoči i zastava istaknuta na prozoru […]