Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Sutra počinje izborna tišina

30 Septembar 2022
1 min.
Sutra počinje izborna tišina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra počinje predizborna tišina pred opšte izbore koji će biti održani u nedjelju, 2. oktobra.

Danas je posljednji dan predizborne kampanje, a od 7 časova na snazi je zabrana objavljivanja rezultata ispitivanja javnog mnjenja do zatvaranja biračkih mjesta.

Predizborna tišina počinje 24 časa prije otvaranja biračkih mjesta, odnosno sutra u 7 časova i traje do njihovog zatvaranja u nedjelju, 2. oktobra.

Pravo glasa ima 3.368.666 birača.

RTRS

Povezani članci

Evo kada nas očekuju topli dani

U Republici Srpskoj narednih dana biće pretežno sunčano i toplije vrijeme a posljednja dva dana aprila maksimalna temperatura vazduha biće do 30 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Sutra ujutro biće pretežno vedro, u nižim djelovima grada i oko rijeka moguća prolazna magla, a tokom dana toplije i pretežno sunčano uz malu oblačnost. Minimalna […]

Vujičić i Novaković Bursać ukazali na problem inostranog intervencionizma

Zamjenik predsjedavajućeg Zajedničke komisije za evropske integracije Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić i član Komisije Snježana Novaković Bursać danas su u Sarajevu na sastanku sa članovima Grupe prijateljstva Parlamenta Austrije ukazali na probleme koje u BiH izazivaju intervencije stranog faktora, te pozvali na poštovanje Ustava, unutrašnje strukture i nadležnosti, posebno u procesu evropskih integracija. U […]