Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Sutra u Višegradu počinje “Matematički kamp”

26 Maj 2023
1 min.
Sutra u Višegradu počinje “Matematički kamp”

U Višegradu će sutra biti otvoren “Matematički kamp” koji će okupiti oko 100 učenika srednjih škola iz Republike Srpske.


Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske Mladen Pjevčević rekao je Srni da će mladi imati priliku da prisustvuju radionicama matematike u organizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Savjeta mladih Višegrad i time prošire znanja iz matematike.

“Učesnici će imati priliku da vide i turističke potencijale kojima raspolaže opština Višegrad”, istakao je Pjevčević.

On je zahvalio za podršku i pomoć u organizaciji kampa opštini Višegrad, “HE na Drini” Višegrad, Ministarstvu porodice, omladine i sporta, Ministarstvu trgovine i turizma, Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Tehničkoj školi Banjaluka.

Otvaranje će biti u 18.00 časova u Domu kulture Višegrad, a kamp će trajati do 29. maja.

SRNA

Povezani članci

Košarac: Dodik je izbor srpskog naroda, Bećirovićevi izlivi mržnje nikada ne donose dobro

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najoštrije je osudio poziv bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića upućen zvaničnicima EU da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uvedu sankcije. “Bećirovićevi izlivi mržnje prema Republici Srpskoj i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i populistički istupi kojima godinama zagađuje javni prostor dobro su […]

Šeranić: Poslodavcima rok do kraja juna da izmiri obaveze za zdr

 Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je u Trebinju da je Vlada donijela odluku kojom je zadužila Fond zdravstenog osiguranja da obezbijedi zdravstveno osiguranje za sve građane koji nakon ukidanja vanredne situacije nemaju riješen status po ovom pitanju, a da je rok da poslodavci do 31. jula izmire obaveze prema Fondu. […]