Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Sutra u Višegradu počinje “Matematički kamp”

26 Maj 2023
1 min.
Sutra u Višegradu počinje “Matematički kamp”

U Višegradu će sutra biti otvoren “Matematički kamp” koji će okupiti oko 100 učenika srednjih škola iz Republike Srpske.


Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske Mladen Pjevčević rekao je Srni da će mladi imati priliku da prisustvuju radionicama matematike u organizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Savjeta mladih Višegrad i time prošire znanja iz matematike.

“Učesnici će imati priliku da vide i turističke potencijale kojima raspolaže opština Višegrad”, istakao je Pjevčević.

On je zahvalio za podršku i pomoć u organizaciji kampa opštini Višegrad, “HE na Drini” Višegrad, Ministarstvu porodice, omladine i sporta, Ministarstvu trgovine i turizma, Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Tehničkoj školi Banjaluka.

Otvaranje će biti u 18.00 časova u Domu kulture Višegrad, a kamp će trajati do 29. maja.

SRNA

Povezani članci

Podnesena krivična prijava protiv Slobodana Vaskovića

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac juče je u prostorijama PU Istočno Sarajevo podnio usmenu krivičnu prijavu protiv novinara Slobodana Vaskovića zbog krivičnog djela “Kleveta” iz člana 208a Krivičnog zakonika Republike Srpske. Šehovac je, kako je navedeno u prijavi, a u koju je Buka imala uvid Vaskovića prijavio jer je 30. marta 2024. prilikom […]

Fond je prva adresa, finansira liječenje i troškove puta pacijenta

Zbog učestalijih humanitarnih akcija za liječenje djece u posljednje vrijeme, Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu ponovo podsjeća da se u slučaju potrebe liječenja djece do 18 godina u inostranstvu porodice prvo obrate ovoj ustanovi. U saopštenju se navodi da se dešava da se u medijima pokrenu humanitarne […]