Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Teško povrijeđen suvozač prilikom slijetanja vozila sa kolovoza

12 Jun 2024
1 min.
Teško povrijeđen suvozač prilikom slijetanja vozila sa kolovoza

 Lice čiji su inicijali A.T. teško je povrijeđeno prilikom slijetanja vozila “reno” sa kolovoza na magistralnom putu Podromanija-Rogatica, u mjestu Bjelosavljevići, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Povrijeđen je suvozač u “renou” kojem je ukazana ljekarska pomoć u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Protiv vozača sa Sokoca čiji su inicijali S.M. biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedjeljak, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Sokolac.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljeno je da su iz haustora stambene zgrade u Dabrobosanskoj ulici ukradena dva bicikla vrijednosti od po 500 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju i pronalsku izvršioca krivičnog djela krađa.

U mjestu Mokro, opština Pale, izvršeno je nelegalno priključenje na elektromrežu jednog od objekata koji se koristi za primarnu preradu drveta, vlasništvo lica čiji su inicijali S.V. sa Pala.

Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv S.V. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa.

SRNA

Povezani članci

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica” donirano oko 300kg riblje mlađi

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica”, na inicijativu poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Strahinje Baševića, donirano je oko 300 kilograma riblje mlađi. Bašević je rekao da je projekat realizovan zahvaljujući ranijem dogovoru sa direktorom Hidroelektrane na Trebišnjici i njihovim mrestilištem za pastrmku. Riba je puštena u vodotokove Bioštice i Kaljine, čime se poboljšava riblji fond […]

Jugović: Opština čini dosta za pronatalitetnu politiku

Načelnik Pala Boško Jugović rekao je danas da ova lokalna zajednica čini dosta na sprovođenju pronatalitetne politike, a kao dobar primjer toga naveo je što opština sa po 50 KM sufinansira boravak djece predškolskog uzrasta u vrtićima “Cvrčak” i “Bambi”. “Mnogo ulažemo u finansiranje javnog vrtića `Bubamara`, kako cijena boravka djece ne bi rasla. Zato […]