Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Tijana Bošković posjetila učesnike Evropskog otvorenog školskog prvenstva u odbojci

25 Maj 2023
2 min.
Tijana Bošković posjetila učesnike Evropskog otvorenog školskog prvenstva u odbojci

Najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković posjetila je danas u Trebinju učesnike Evropskog otvorenog školskog prvenstva u odbojci, njih oko 250 učesnika iz šest zemalja Evrope.


Boškovićeva kaže da je zadovoljna činjenicom da je Trebinje domaćin ovakvog velikog takmičenja, da se ovakva slika šalje širom Evrope, dodajući da se u Hercegovini osjeća sjajno, kao i uvijek.

“Srce mi je puno kad vidim ovako veliki broj đaka i sportista, nadam se da ćemo opet imati priliku da se vidimo”, rekla je Boškovićeva novinarima.

Ona je dodala da to govori o tome da ne treba brinuti za budućnost odbojke, te sportistima poručila da uživaju u sportu i druženju.

“Sigurna sam da su ovih dana stekli veliki broj prijatelja i uživali u gostoprimstvu u Hercegovini”, rekla je Boškovićeva.

Ona je dodala da će slobodno vrijeme u narednom periodu iskoristiti da odmori sa svojom porodicom i prijateljima u rodnoj Bileći, nakon čega je očekuju reprezentativne obaveze.

Boškovićeva je istakla da joj je drago da je ženski odbojkaški klub “Gacko” osvojio titulu prvaka BiH, navodeći da nije iznenađena time, jer Gacko ima veliku odbojkašku tradiciju.

Odbojkaški trener Zoran Vidaković, koji je bio prvi trener Tijane Bošković, rekao je novinarima da on sada ima tremu kad stoji pored najbolje odbojkašice svijeta.

Vidaković je podsjetio na početke Tijane Bošković u odbojci u rodnoj Bileći, navodeći da je Boškovićeva najprije trenirala karate.

“Prešla je na odbojku, odmah se vidjelo da je ona talenat, ali da ima i iks faktor koji je bitan da bi se bilo na ovom mjestu”, rekao je Vidaković, istakavši da je i sestra Tijane Bošković – Dajana Bošković takođe svjetska klasa u odbojci.

U Trebinju se održava Evropsko otvoreno školsko prvenstvo u odbojci koje je okupilo oko 250 učesnika iz šest zemalja Evrope.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Istoričari će tek pisati o velikoj srpskoj pobjedi (VIDEO)

Mnogi istoričari će tek pisati o velikoj srpskoj pobjedi, odnosno proboju Koridora kroz Posavinu na Vidovdan 1992. godine, u kojem je poginulo 855 borca Vojske Republike Srpske i 14 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Pisaće mnogi o ovoj pobjedi, da se ova vojna operacija nije ovako osmislila, […]

Obilježene 32 godine od proboja “Koridora života” – velika pobjeda Republike Srpske (FOTO/VIDEO)

Na Dugoj njivi kod Modriče obilježene su 32 godine od proboja Koridora kroz Posavinu na Vidovdan 1992. godine, u kojem je poginulo 855 borca Vojske Republike Srpske i 14 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske. Obilježavanju su prisustvovali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Radovan Višković i ministar rada i boračko – invalidske zaštite Danijel Egić, […]