Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Tragična sudbina Ruskinje: Napustila Sibir zbog Srbije, pa u njoj poginula pred troje djece (FOTO)

11 Januar 2022
3 min.
Tragična sudbina Ruskinje: Napustila Sibir zbog Srbije, pa u njoj poginula pred troje djece (FOTO)

Elena Rupcova (38) koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u blizini Šapca kada je suprug kolima u kojima su bili sa troje dece sleteo sa puta, letos se iz Sibira sa porodicom doselila u Srbiju.

Stravična nesreća dogodila se preksinoć, kada je automobil sleteo sa puta u krivini, najverovatnije jer su ih zaslepela svetla drugog auta.

– Kola su udarla u bankinu, sletela u kanal, pa se zapalila. Elena je na mestu ostala mrtva, dok su muž i troje dece prošli bez povreda. On je alkotestiran i priveden u policijsku stanicu, a deca su data na staranje porodičnim prijateljima – rekao je izvor.

Ova porodica iz Sibira se prošlog leta doselila u Sremsku Mitrovicu i tu otpočela život.

– Bili su ushićeni zbog preseljenja, a Elena je na svom Instagram profilu maltene vodila blog o životu u Srbiji. Objavljivala je fotografije mesta koja su posećivali, pisala važne informacije. Delovalo je da je veoma zadovoljna životom u novoj zemlji – kaže izvor blizak porodici:

– Oni su dobili boravišnu vizu na godinu dana, koliko su zakonski mogli da provedu u Srbiji. Dvoje dece im je prošlog septembra krenulo u jednu mitrovačku školu, a Elena je bila jako zadovoljna novom sredinom, iako je retko ko govorio ruski. Kako je pričala, učili su srpski u hodu, a mališani su bili odlično prihvaćeni.

Na profilu tragično stradale Ruskinje može se videti i da je ona po dolasku odmah obavestila prijatelje o novoj zemlji.

– Pa, odleteli smo u Srbiju! Devetočasovni let sa četrnaestočasovnim zaustavljanjem u Moskvi bio je sasvim izvodljiv sa troje dece – napisala je Elena i pojasnila kako se prijavljuje boravak.

Imali su 18 godina kada su se upoznali

Elena u svojim postovima nije krila ni ljubav prema suprugu i mališanima koje su dobili.

– Kada smo se upoznali imali smo 18 godina, a naša mala porodica juče je napunila 16. Na početku, shvatajući da ni on ne voli luk kao ja, znala sam da je to sudbina – u šaljivom tonu pisala je Rupcova i zahvalila se suprugu što brine o njoj i deci.

Poslednja slika – Zajedno slavili Novu godinu

Poslednju fotografiju na profilu Rupcova je objavila 3. januara. Na njoj se mogu videti suprug, ona i troje dece, pored novogodišnje jelke.

– Vreme je da podelimo fotografiju. Ovo je naša Nova godina – napisala je Rupcova.

Novosti

Povezani članci

Pala odluka: Od februara obavezna vakcinacija

Austrijski parlament usvojio je večeras odluku o uvođenju obavezne vakcinacije. Doris Bures, druga predsednica Nacionalnog saveta – jednog od dva doma austrijskog parlamenta – rekla je da se ta mera “usvaja (neophodnom) većinom”, kako citira AFP. Ovaj potez čini Austriju prvom evropskom zemljom koja je usvojila obaveznu vakcinaciju protiv kovida 19. Očekuje se da će […]

O razrješenju Abazovića 3. februara, dan poslije o nepovjerenju Vladi

 Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sazvao je za 3. februar vanrednu sjednicu parlamenta na kojoj će biti razmatran prijedlog za razrješenje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, a za 4. februar sjednicu na kojem će biti razmatran prijedlog da se glasa o nepovjerenju Vladi. Bečić je napisao na “Tviteru” da su mu u prethodna dva dana […]