Ravna planina banerRavna planina baner

Izbori 2022

Trivićeva ne demantuje američke milione, pokušala biti šaljiva

18 Septembar 2022
1 min.
Trivićeva ne demantuje američke milione, pokušala biti šaljiva

Nakon što su mediji danas objavili da je administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM ili 10 miliona dolara za kampanju Јelene Trivić protiv Milorada Dodika, Trivićeva je nevješto pokušala da bude šaljiva komenatarom na društevnim mrežama, ali te navode nije demantovala.

Ona je, kako to obično rade predstavnici opozicije, sve prebacila na političke oponente. U ovom slučaju, Trivićeva je u svom status na Fejsbuku pomenula Željku Cvijanović, predsjednika Republike Srpske i kandidata SNSD-a za člana Predsjedništva BiH. Navodi portala Glas naroda su, prema Trivićevoj, ideja Željke Cvijanović, što je tvrdnja koja nema nikakvo realno uporište.

“Ostavljam mogućnost da je ta ‘briljantna’ ideja pala na um Željki Cvijanović, jer je ona neposredno pred kampanju boravila u Vašingtonu”, navela je Trivićeva u svom statusu.

Ipak, Trivićeva nigdje nije demantovala to da je dobila novac od američke administracije.

Vjerovatno jer ni sama ne može demantovati nešto za šta postoji zvanični dokument.

ATV

Povezani članci

Cvijanović: Јedini pravni okvir za naše živote naša Republika Srpska

Znamo da je jedini pravi okvir za naše živote naša Republika Srpska i dužnost svih nas je da zajedno radimo za uspjeh i napredak i zajedno moramo da branimo boje naše zastave, poručila je potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. – Približavamo se još jednoj pobjedi […]

Dodik: Mirno čekamo nedjelju, pobjednik je poznat

Mirno čekamo nedjelju i proglašenje pobjednika, jer je on poznat, kako prema rezultatima postignutim u prethodne četiri godine, tako i prema podršci koja nam je pružena, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. Dodik je istakao da su iza SNSD-a veliki rezultati. “Iza nas su […]