Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Troje povrijeđenih u udesu na prevoju Rogoj

27 Maj 2022
1 min.
Troje povrijeđenih u udesu na prevoju Rogoj

Tri lica povrijeđena su u sudaru na prevoju Rogoj, na magistralnom putu Sarajevo-Foča, saopšteno je danas iz Policijske uprave Foča.


Suvozač u “škodi”, čiji su inicijali E.Đ. zadobio je teške, a oba vozača lakše povrede. Teško povrijeđeni prevezen je u Univerzitetski klinički centar Sarajevo.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče, a učestvovali su putničko vozilo “seat“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali G.A. i vozilo “škoda”, koji je vozilo lice V.Đ, oba iz Sarajeva.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

SRNA

Povezani članci

U osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku 221 budući prvačić

U Osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku u toku je upis 221 budućeg prvačića, što je 46 djece više nego prošle godine. Psiholog u Osnovnoj školi “Sokolac” Dragana Dubočanin rekla je Srni da je u ovoj školi za upis u prvi razred prijavljeno 120 budućih prvačića, što je za 45 više nego u […]

Dodik sa francuskim senatorima i savjetnikom predsjednika Francuske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nastavlja posjetu Francuskoj gdje će se u Parizu sastati sa članovima francuskog Senata i savjetnikom predsjednika Francuske. Dodik je rekao da će informisati članove francuskog Senata o situaciji u BiH i pritiscima na Republiku Srpsku i njeno rukovodstvo i jasno reći da Srpska nije za pristupanje NATO-u, a informisaće ih […]