Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

18 Septembar 2023
1 min.
U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

 Predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske organizovaće u četvrtak, 21. septembra, u Istočnom Sarajevu sastanak na kojem će predstaviti Program za rijetke bolesti u Srpskoj za period od 2022. do 2024. godine i aktivnosti koje se preduzimaju u ovoj oblasti.


Sastanku će prisustvovati predstavnici Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povrede djece u inostranstvu, Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske, Instituta za populaciju i razvoj Sarajevo, saopšteno je iz Bolnice “Srbija” Istočno Sarajevo.

Najavljeno je prisustvo i predstavnika Bolnice “Srbija”, kao i domova zdravlja Han Pijesak, Vlasenica, Višegrad, Rogatica i Sokolac.

Sastanak će biti održan u amfiteatru Bolnice “Srbija” s početkom u 13.00 časova, a izjave za medije planirane su u 12.45 časova.

SRNA

Povezani članci

Jovančić: Pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji obaveza svih nas

Zajedništvo i okupljanje srpskog naroda iz Republike Srpske, Kosova i Metohije i Crne Gore od izuzetne je važnosti za očuvanje srpskih korijena i tradicije, rekao je predsjednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo Vedran Jovančić. Jovančić je, nakon posjete Kosovu i Metohiji, rekao da je sa predstavnicima PO Kosovo Polje, Obilić i Lupljan razgovarao o političko […]

Gradski odbornici o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće u petak, 26. jula, informaciju o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i informaciju o stanju u ustanovama studentskog standarda na području grada. Na sjednici bi trebale biti razmatrane i informacije o stanju u privredi, te o realizaciji plana izgradnje i rekonstrukcije regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva na području […]