Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

18 Septembar 2023
1 min.
U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

 Predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske organizovaće u četvrtak, 21. septembra, u Istočnom Sarajevu sastanak na kojem će predstaviti Program za rijetke bolesti u Srpskoj za period od 2022. do 2024. godine i aktivnosti koje se preduzimaju u ovoj oblasti.


Sastanku će prisustvovati predstavnici Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povrede djece u inostranstvu, Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske, Instituta za populaciju i razvoj Sarajevo, saopšteno je iz Bolnice “Srbija” Istočno Sarajevo.

Najavljeno je prisustvo i predstavnika Bolnice “Srbija”, kao i domova zdravlja Han Pijesak, Vlasenica, Višegrad, Rogatica i Sokolac.

Sastanak će biti održan u amfiteatru Bolnice “Srbija” s početkom u 13.00 časova, a izjave za medije planirane su u 12.45 časova.

SRNA

Povezani članci

Obilježavanje Dana četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa

U Istočnom Sarajevu danas će biti obilježen Dan četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Parastos poginulim i preminulim pripadnicima bataljona biće služen u 12.00 časova u Spomen crkvi-kapeli Svetog Velikomučenika Dimitrija na Veljinama, najavljeno je iz Udruženja veterana Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Članovi Udruženja će zajedno sa gostima u 13.00 časova položiti vijence na spomeniku […]

Univerzitet u Istočnom Sarajevu proslavio krsnu slavu i promovisao osam doktora nauka

Univerzitet u Istočnom Sarajevu obilježio je danas krsnu slavu Svete Ćirila i Metodija i promovisao osam doktora nauka ove visokoobrazovne ustanove. Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić izjavio je da je danas promovisano osam doktora nauka koji su znanje sticali na ovom univerzitetu, što je važno istaći, te da su se pridružili grupi od […]