Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

18 Septembar 2023
1 min.
U četvrtak predstavljanje programa za rijetke bolesti

 Predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske organizovaće u četvrtak, 21. septembra, u Istočnom Sarajevu sastanak na kojem će predstaviti Program za rijetke bolesti u Srpskoj za period od 2022. do 2024. godine i aktivnosti koje se preduzimaju u ovoj oblasti.


Sastanku će prisustvovati predstavnici Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povrede djece u inostranstvu, Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske, Instituta za populaciju i razvoj Sarajevo, saopšteno je iz Bolnice “Srbija” Istočno Sarajevo.

Najavljeno je prisustvo i predstavnika Bolnice “Srbija”, kao i domova zdravlja Han Pijesak, Vlasenica, Višegrad, Rogatica i Sokolac.

Sastanak će biti održan u amfiteatru Bolnice “Srbija” s početkom u 13.00 časova, a izjave za medije planirane su u 12.45 časova.

SRNA

Povezani članci

Na Treskavici otvorena Via ferrata duga 820 metara

Na Treskavici je danas otvorena Via ferata, odnosno staza po stijenama uređena čeličnim pomagalima, duga 820 metara koju su osmislili alpinisti Igor Milošev i Damir Lukšić. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić rekao je Srni da je ferata sa svim sadržajima koštala oko 40.000 KM. On je dodao da je ovo druga ferata u Istočnom Sarajevu […]

Za 10,37 odsto smanjen broj nezaposlenih lica u Istočnom Sarajevu

Na području grada Istočno Sarajevo, koji obuhvata šest opština, u julu su se na evidenciji nezaposlenih nalazila 4.734 lica koja aktivno traže zaposlenje, što je za 548 lica ili 10,37 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine. U opštini Pale u julu su na evidenciji nezaposlenih bila 1.434 lica, na Sokocu 1.135, u […]