Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

U Drini pronađeno tijelo lica D.T. iz Čajniča nestalog u martu

14 April 2024
1 min.
U Drini pronađeno tijelo lica D.T. iz Čajniča nestalog u martu

 U rijeci Drini u mjestu LJučevo u opština Rogatica pronađeno je tijelo lica čiji su inicijali D.T. iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen 28. marta, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Policijskoj stanici juče oko 13.00 časova prijavljeno je da se u mjestu LJučevo nalazi tijelo nepoznatog muškarca.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica su u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područne kancelarije Višegrad, izvršili uviđaj i tom prilikom identifikovano je lice D.T. iz Čajniča.

Tijelo je nakon uviđaja prevezeno u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje će biti izvršena obdukcija.

Iz Policijske uprave podsjećaju da je lice D.T. prijavljeno kao nestalo 28. marta Policijskoj stanici Čajniče, Policijska uprava Foča.

SRNA

Povezani članci

Zdravstveno stanje generala Mladića veoma ozbiljno

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića veoma je ozbiljno i on i dalje leži nepokretan u krevetu u haškom pritvoru, rekao je Srni Darko Mladić, sin nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske. “Samo može da leži, stanje je veoma ozbiljno. Nema ništa novo da ima neko poboljšanje, navodno su mu se bubrezi dovoljno oporavili da […]

Patrijarh: Oni koji su zatvorili vrata doma molitve čine zlo najprije sebi

Sva vrata ovog svijeta su otvorena za mene kao što su i naša vrata otvorena za sve, samo su vrata moga doma, Pećke Patrijaršije, zatvorena i ne daju mi da u njega uđem, rekao je patrijarh srpski Porfirije danas nakon što kosovske vlasti na prelazu Merdare nisu dozvolile njemu u i sedmorici arhijereja SPC da […]