Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

U Drini pronađeno tijelo lica D.T. iz Čajniča nestalog u martu

14 April 2024
1 min.
U Drini pronađeno tijelo lica D.T. iz Čajniča nestalog u martu

 U rijeci Drini u mjestu LJučevo u opština Rogatica pronađeno je tijelo lica čiji su inicijali D.T. iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen 28. marta, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Policijskoj stanici juče oko 13.00 časova prijavljeno je da se u mjestu LJučevo nalazi tijelo nepoznatog muškarca.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica su u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područne kancelarije Višegrad, izvršili uviđaj i tom prilikom identifikovano je lice D.T. iz Čajniča.

Tijelo je nakon uviđaja prevezeno u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje će biti izvršena obdukcija.

Iz Policijske uprave podsjećaju da je lice D.T. prijavljeno kao nestalo 28. marta Policijskoj stanici Čajniče, Policijska uprava Foča.

SRNA

Povezani članci

Danas sunčano i još toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost i temperaturu od 22 do 29 stepeni Celzijusovih. Tokom dana biće pretežno sunčano i još toplije, a poslije podne se očekuje mala do umjerena oblačnost na zapadu i sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab i promjenljiv vjetar, […]

Rusija će iskoristiti svoj uticaj da rezolucija u Srebrenici ne bude usvojena

 Sekretar Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševom istakao je u razgovoru sa senatorom Republike Srpske Aleksandrom Vulinom da Rusija neće podržati rezoluciju o Srebrenici i da će iskorisiti svoj uticaj kako bi njeno donošenje bilo spriječeno. Patrušev je u razgovoru sa Vulinom rekao da Ruska Federacija neće podržati rezoluciju o Srebrenici koju Generalna skupština UN […]