Ravna planina banerRavna planina baner

Region

U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

10 Juli 2024
1 min.
U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

U Dubrovniku i Senju protekle noći izmjereno je 30 stepeni Celzijusovih, a vruće je bilo i u drugim primorskim gradovima, ali i u unutrašnjosti.

U Splitu i Rijeci temperatura vazduha kretala se između 28 i 29 stepeni, a u Šibeniku 27 stepeni.

Protekle noći u Zagrebu je izmjereno 26 stepeni Celzijusovih, dok su u Osijeku u ponoć bila 24 stepena, a tokom noći temperatura je pala na 21, prenose hrvatski mediji.

Novi toplotni talas zahvatio je cijelu Hrvatsku, pa se i danas očekuje pretežno sunčano i vruće sa najvišom temperaturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Mandić, Knežević i ostali oslobođeni u predmetu “državni udar”

 Aktuelni predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, lider DNP-a Milan Knežević i ostali optuženi u ponovljenom suđenu u predmetu “državni udar” danas su oslobođeni krivice. Presudu je izreklo Vijeće Višeg suda na čijem je čelu Zoran Radović. Riječ je o ponovljenom postupku, jer su prvom presudom svi osumnjičeni, među kojima su Mandić i Knežević, osuđeni […]

Novi hakerski napad u Hrvatskoj, na udaru HZZO

Hrvatska se ponovo našla na udaru hakera, a danas je napad izveden na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO). Kako je saopšteno iz HZZO, danas su došli do saznanja da je u toku tzv.”spoofinga” – vrsta internet napada kojim se napadači lažno predstavljaju kao HZZO s ciljem sprovođenja pripremnih radnji radi počinjenja krivičnog djela prevare. […]