Ravna planina banerRavna planina baner

Region

U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

10 Juli 2024
1 min.
U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

U Dubrovniku i Senju protekle noći izmjereno je 30 stepeni Celzijusovih, a vruće je bilo i u drugim primorskim gradovima, ali i u unutrašnjosti.

U Splitu i Rijeci temperatura vazduha kretala se između 28 i 29 stepeni, a u Šibeniku 27 stepeni.

Protekle noći u Zagrebu je izmjereno 26 stepeni Celzijusovih, dok su u Osijeku u ponoć bila 24 stepena, a tokom noći temperatura je pala na 21, prenose hrvatski mediji.

Novi toplotni talas zahvatio je cijelu Hrvatsku, pa se i danas očekuje pretežno sunčano i vruće sa najvišom temperaturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

U Beogradu otvoren sajam knjiga, mjesto gdje žive pisci

Međunarodni beogradski sajam knjiga otvoren je večeras na Beogradskom sajmu, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji je ove godine organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, otvorila je Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]

Danas otvaranje Sajma knjiga

Međunarodni beogradski sajam knjiga biće otvoren danas, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji će ove godine biti organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, u 18.00 časova otvoriće Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]