Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnoj Ilidži radnica sportske kladionice osumnjičena za pronevjeru 40.000 KM

18 Jun 2024
1 min.
U Istočnoj Ilidži radnica sportske kladionice osumnjičena za pronevjeru 40.000 KM

Radnica sportske kladionice čiji su inicijali A.B. osumnjičena je da je pronevjerila 40.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Policijskoj stanici Istočna Ilidža 7. juna oko 20.00 časova prijavljeno je da je A.B, zaposlena kao radnica sportske kladionice, u Basarevićoj ulici u Istočnoj Ilidži, pronevjerila novac.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela pronevjera.

Muškarac čiji su inicijali S.P. uhapšen je na Sokocu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, juče je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i teretnog motornog vozila koje koristi lice S.P. i tom prilikom pronađena marihuana, kao i vaga za precizno mjerenje.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga, nakon čega će protiv S.P. tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

SRNA

Povezani članci

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica” donirano oko 300kg riblje mlađi

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica”, na inicijativu poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Strahinje Baševića, donirano je oko 300 kilograma riblje mlađi. Bašević je rekao da je projekat realizovan zahvaljujući ranijem dogovoru sa direktorom Hidroelektrane na Trebišnjici i njihovim mrestilištem za pastrmku. Riba je puštena u vodotokove Bioštice i Kaljine, čime se poboljšava riblji fond […]

Jugović: Opština čini dosta za pronatalitetnu politiku

Načelnik Pala Boško Jugović rekao je danas da ova lokalna zajednica čini dosta na sprovođenju pronatalitetne politike, a kao dobar primjer toga naveo je što opština sa po 50 KM sufinansira boravak djece predškolskog uzrasta u vrtićima “Cvrčak” i “Bambi”. “Mnogo ulažemo u finansiranje javnog vrtića `Bubamara`, kako cijena boravka djece ne bi rasla. Zato […]