Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Novom Sarajevu ukraden nakit i 1.700 KM

22 Maj 2024
1 min.
U Istočnom Novom Sarajevu ukraden nakit i 1.700 KM

Nepoznati počinilac je iz stana u Istočnom Novom Sarajevu ukrao zlatni nakit i 1.700 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policiji je juče prijavljeno da je iz stana u privatnom vlasništvu u Karađorđevoj ulici otuđen zlatni nakit i novac.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela teška krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

SRNA

Povezani članci

Obilježavanje 80 godina od podizanja ustanka na Romaniji

 Na Sokocu će danas biti obilježene 83 godine od podizanja ustanka protiv fašizma na Romaniji, kao i dan ustanka u BiH, najavili su iz Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata /SUBNOR/ Sokolac. Programom je predviđeno polaganje vijenaca na spomenik žrtvama fašizma u Podromaniji u 10.00 časova, a na Spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije u […]

Oldtajmer krenuo sa Jahorine do Pariza

Ekipa, koju čine otac i sin Danko i Andrej Mijović i Marko Košarac, krenula je danas ispred olimpijskih krugova na Jahorini na put dug oko 4.000 kilometara do Pariza, a putovanje ima i humanitarnu misiju. Vozač oldtajmera Danko Mijović iz Istočnog Sarajeva izjavio je novinarima da su djeca, Andrej i Marko, organizatori putovanja te da […]