Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Novom Sarajevu ukraden nakit i 1.700 KM

22 Maj 2024
1 min.
U Istočnom Novom Sarajevu ukraden nakit i 1.700 KM

Nepoznati počinilac je iz stana u Istočnom Novom Sarajevu ukrao zlatni nakit i 1.700 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policiji je juče prijavljeno da je iz stana u privatnom vlasništvu u Karađorđevoj ulici otuđen zlatni nakit i novac.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela teška krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

SRNA

Povezani članci

Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a, koji će se održati 28. juna 2024. godine na Studentskom trgu u Palama. Ovaj spektakl je dio manifestacije “U susret ljetu” koja je privukla veliku pažnju građana i turista. Manifestacija “U susret ljetu” do sada je obuhvatala niz zanimljivih događaja uključujući Trebevic trail, koncerte […]

Anketa na 500 ispitanika: Bašević daleko ispred Bjelice

U periodu od 18. maja do 1. juna na prostoru opštine Sokolac, sprovedena je anketa od strane radnika markteniške agencije „Partner“ sa ciljem prikupljanja informacija i utvrđivanja zainteresovanih, punoljetnih osoba za predstojeće lokalne izbore. U istraživanju je uspješno sudjelovalo 500 ispitanika, iz gotovo svih biračkih mjesta u navedenoj opštini, pripadnici oba pola, svih nacionalnih zajednica, […]