Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Karakaju uhapšen Milićanin zbog droge

13 Januar 2022
1 min.
U Karakaju uhapšen Milićanin zbog droge

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su u Karakaju muškarca čiji su inicijali D.M. iz Milića, kod kojeg su našli drogu.


Lice D.M. uhapšeno je juče oko 22.00 časa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je iz Policijske zprave Zvornik.

U saopštenju se navodi da je hapšenje izvršeno nakon operativnog rada na terenu u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Karakaju, gdje su policajci uočili lica D.M. i A.O. iz Milića, koji su se nalazili u vozilu marke “mercedes”.

Pregledom vozila policijski službenici uočili su plastičnu kesicu u kojoj se po navodima lica D.M. nalazila opojna droga, dodaje se u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave ivještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

SRNA

Povezani članci

Omikron puni bolnice u Srpskoj: Masovna slavlja stigla na naplatu, sve više pacijenata sa upalom pluća, ugroženi stariji i bolesni

Drastično povećanje broja zaraženih korona virusom u ovom talasu u Srpskoj počelo je da pritiska i bolnički sektor, u kojem sve više raste broj hospitalizovanih, te onih kod kojih se razvijaju teže kliničke slike. Od početka januara koronom je zaraženo 7.040 ljudi, dok je u septembru lani, koji je po broju inficiranih bio najgori u […]

Trivić za ATV: Nastava od ponedjeljka počinje po redovnom nastavnom planu i programu

Školske kapije će od ponedjeljka ponovo biti otvorene za sve učenike osnovnih i srednjih škola. 24. januara u Republici Srpskoj počinje drugo polugodište. Odluku je donio Republički štab za vanredne situacije nakon što je procijenio epidemiološku situaciju. “Iako je u ovoj sedmici bilo razgovora o tome na koji način će se odvijati nastava s obzirom […]