Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

U Minhenu počelo okupljanje srpskih najvijača za večerašnju utakmicu

25 Jun 2024
1 min.
U Minhenu počelo okupljanje srpskih najvijača za večerašnju utakmicu

U Minhenu se već skupljaju srpski navijači koji su pristigli da bodre “Orlove” u odlučujućem susretu na EP protiv Danske. Među njima su i navijači iz Republike Srpske.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras, od 21 čas, igra meč 3. kola Grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj, čiji ishod će odlučiti da li će se plasirati u osminu finala ili je za “orlove” i ovaj put grupna faza velikog takmičenja maksimalni domet.

U Grupi C jedina sigurna je Engleska. Ipak, Englezi još uvijek ne znaju sa koje pozicije idu u osminu finala, a želja im je da budu prvi, a ne recimo drugi koji ide na Njemačku u narednoj rundi.

Sve ostale selekcije su u igri. Srbiji je isključivo potrebna pobjeda nad Danskom da sigurno ide dalje, a postoji i opcija i da joj remi odgovora, ali tada se moraju poklopiti još neki rezultati. Svoju računicu imaju pak i Slovenci, koji takođe sami odlučuj o svojoj sudbini.

Povezani članci

Krulj: Osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu je kruna moje karijere

Paljanin Goran Krulj, koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u dizanju tegova u Slovačkom gradu Trnava, rekao je Srni da je ostvario sve želje, da je ovo kruna njegove karijere i da je među oko 800 takmičara iz svih zemalja svijeta nastupao pod zastavom Srbije, jer mu je ona u srcu kao i […]

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]