Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U mjestu Tuhalji stijena pala na kamion, vozač čudom ostao živ

12 Februar 2024
1 min.
U mjestu Tuhalji stijena pala na kamion, vozač čudom ostao živ

U jutarnjim časovima u mjestu Tuhalji stijena je pala na kamion, a vozač je na svu sreću ostao nepovrijeđen.

Kako su potvrdili iz MUP-a Republike Srpske, jutros oko 8.00 časova na putu Miljevina-Dobro polje u mjestu Tuhalji stijena je pala na magistralni put i udarila u teretno motorno vozilo.

Na sreću, nije bilo povrijeđenih, a vozilu je pričinjena materijalna šteta. Policija je stigla ne mjesto nesreće i vrši uviđaj.

Iz MUP-a su naveli i da će obavijestiti nadležne službe koje će ukloniti stijenu s puta, a sada se saobraćaj odvija naizmjenično jednom trakom.

Klix

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 19 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 19 beba, 10 dječaka i devet djevojčica. Sedam beba rođeno je u Banjaluci, četiri u Doboju, tri u Bijeljini, dvije u Foči, a po jedna u Istočnom Sarajevu, Zvorniku i Gradišci, potvrđeno je Srni u porodilištima. U Banjaluci su rođena četiri dječaka i tri djevojčice, u […]

Okuka: Političko Sarajevo neće da prihvati da Srbi grade modernu i uspješnu državu

Savjetnik predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Branislav Okuka rekao je da ”skup neozbiljnih mahalaša” iz političkog Sarajeva ponekad ne zna gdje je lijevo zbog svoje zaslijepljenosti zlom, mržnjom, lažima. “Oni neće da prihvate da, uz časne namjere, Srbi grade modernu i uspješnu državu, to njima nikako nije prihvatljivo“, rekao je Okuka. Kako je dodao, njima […]