Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U mjestu Tuhalji stijena pala na kamion, vozač čudom ostao živ

12 Februar 2024
1 min.
U mjestu Tuhalji stijena pala na kamion, vozač čudom ostao živ

U jutarnjim časovima u mjestu Tuhalji stijena je pala na kamion, a vozač je na svu sreću ostao nepovrijeđen.

Kako su potvrdili iz MUP-a Republike Srpske, jutros oko 8.00 časova na putu Miljevina-Dobro polje u mjestu Tuhalji stijena je pala na magistralni put i udarila u teretno motorno vozilo.

Na sreću, nije bilo povrijeđenih, a vozilu je pričinjena materijalna šteta. Policija je stigla ne mjesto nesreće i vrši uviđaj.

Iz MUP-a su naveli i da će obavijestiti nadležne službe koje će ukloniti stijenu s puta, a sada se saobraćaj odvija naizmjenično jednom trakom.

Klix

Povezani članci

Višković potpisao Memorandum o rekonstrukciji dijela puta Foča- Šćepan Polje

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković potpisao je danas sa predstavnicima Kineske korporacije za puteve i mostove /CRBC/ Memorandum o izgradnji dijela magistralnog puta Foča-Šćepan Polje, vrijedan oko 100 miliona evra. Višković je rekao novinarima u Banjaluci da je planirana izgradnja oko 15 kilometara magistralnog puta. “Kao što znate ta dionica je oko dvadesetak kilometara, […]

Rogatica: Usvojen program rada načelnika

Skupština opštine Rogatica usvojila je Program rada načelnika opštine za ovu godinu u kojem je definisano 27 tačaka, što su ujedno i ciljevi razvoja lokalne zajednice, te poboljšanje ukupnog kvaliteta društvenog života u svim oblastima. U programu rada načelnika kao prioriteti našli su se i izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Novom naselju u Rogatici, […]