Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama akademija povodom 30 godina Crvenog krsta

23 Jun 2022
1 min.
U Palama akademija povodom 30 godina Crvenog krsta

 Crveni krst Republike Srpske će svečanom akademijom u Kulturnom centru Pale večeras obilježiti 30 godina postojanja i rada.


Svečanoj akademiji bi, osim predstavnika iz svih struktura Crvenog krsta Republike Srpske, trebalo da prisustvuje ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić, te predstavnici drugih ministarstava, institucija i organizacija iz Srpske.

U okviru svečanog programa obilježavanja, gledaoci će imati priliku da pogledaju dokumentarni film “Stazama humanosti”, a u foajeu Kulturnog centra biće postavljena izložba fotografija koja svjedoči o trodecenijskoj istoriji Crvenog krsta u Republici Srpskoj, najavljeno je iz ove humanitarne organizacije.

Istog dana od 12.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta na Palama biće održana svečana i radna sjednica Skupštine Crvenog krsta Republike Srpske.

Svečana akademija počeće u 19.00 časova, a izjave za medije planirane su za 18.30.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Kapitalni projekti od velikog značaja za Pale i Jahorinu

Renoviranjem i adaptacijom četiri objekta na Palama ova lokalna zajednica bi postala mjesto sa više smještajnih kapaciteta i turista, čak do 15.000. Izgradnja svakog objekta je novo radno mjesto, nova investicija za Pale, a približavanje turista Palama, približavanje Pala Jahorini u principu je odluka kojom svi dobijaju…  Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je […]

Veliki ljetnji koncert Lepe Brene u Istočnom Sarajevu 5. avgusta

U okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” opština Istočno Novo Sarajevo poklanja veliki ljetnji koncert Lepe Brene. Koncert će biti održan na Trgu Republike Srbije sa početkom u 21.00 čas. Ulaz je besplatan.