Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama danas manifestacija “Svjetski dan hrane”

14 Oktobar 2021
1 min.
U Palama danas manifestacija “Svjetski dan hrane”

U Palama će danas biti održana manifestacija “Svjetski dan hrane 2021”, najavljeno je iz Turističke organizacije opštine Pale.

Manifestacija će biti održana u Osnovnoj školi “Srbija” u Palama, a organizator je zamjenik regionalnog predstavnika Organizacije za hranu i poljoprivredu UN /FAO/ Nabil Gangi.

“U okviru manifestacije biće održana i mala radionica slikarstva u cilju podizanja svijesti o značaju zdrave ishrane, u kojoj će učestvovati djeca različitih uzrasta, a koja će sa svojim radovima moći da učestvuju na konkursu `World Food Day 2021. Poster Contest`”, navodi se u saopštenju.

Iz Turističke organizacije opštine Pale navode da je manifestacija na nivou BiH, što govori o značaju manifestacije za lokalnu zajednicu.

Pored organizatora, događaju će prisustvovati i predstavnici grada Istočnog Sarajeva i opštine Pale.

Manifestacija će početi u 14.00 časova.

SRNA

Povezani članci

PU Istočno Sarajevo: Utvrđuje se uzrok požara u Hilandarskoj ulici

 Policijski službenici jutros će u prisustvu sudskog vještaka izvršiti uviđaj kako bi utvrdili tačan uzrok požara u stambenoj zgradi u Hilandarskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da gori stan u Hilandarskoj ulici. Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo ugasili su požar, a povrijeđenih lica nije bilo, saopšteno je […]

Raspisan konkurs za dodjelu 100 studentskih stipendija

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je konkurs za dodjelu 100 stipendija od 120 KM redovnim studentima na državnim visokoškolskim ustanovama, koje će se isplaćivati u kalendarskoj 2021/22. godini za 10 mjeseci. Raspisuje se konkurs za dodjelu stipendija studentima druge i viših godina studija sa prosjekom ocjena 7,50 i više, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine […]