Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama dodijeljeno 20 motokultivatora lokalnim poljoprivrednicima

27 Maj 2022
1 min.
U Palama dodijeljeno 20 motokultivatora lokalnim poljoprivrednicima

Opština Pale i humanitarna organizacija “Vorld vižn” dodijelili su danas 20 motokultivatora za porodice koje se bave ili imaju namjeru da se bave poljoprivrednom proizvodnjom.


“Vrijednost projekta je 21.000 KM, 50 odsto sredstava obezbijedila je opština Pale, a drugu polovinu `Vorld Vižn`”, rekao je Srni vršilac dužnosti opštinskog načelnika za privredu i društvene djelatnosti Žarko Čović.

On ističe da će donacija biti značajna podrška za poljoprivrednike sa teritorije opštine Pale i razvoj poljoprivrede u ovoj lokalnoj zajednici u cjelini.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Kapitalni projekti od velikog značaja za Pale i Jahorinu

Renoviranjem i adaptacijom četiri objekta na Palama ova lokalna zajednica bi postala mjesto sa više smještajnih kapaciteta i turista, čak do 15.000. Izgradnja svakog objekta je novo radno mjesto, nova investicija za Pale, a približavanje turista Palama, približavanje Pala Jahorini u principu je odluka kojom svi dobijaju…  Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je […]

Veliki ljetnji koncert Lepe Brene u Istočnom Sarajevu 5. avgusta

U okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” opština Istočno Novo Sarajevo poklanja veliki ljetnji koncert Lepe Brene. Koncert će biti održan na Trgu Republike Srbije sa početkom u 21.00 čas. Ulaz je besplatan.