Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama sutra obilježavanje 24 godine od ubistva Srđana Kneževića

06 Avgust 2022
1 min.
U Palama sutra obilježavanje 24 godine od ubistva Srđana Kneževića

Pripadnici jedinice “Beli vukovi” sutra će na Palama obilježiti 24 godine od svirepog, gnusnog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića, Belog Vuka.


Obilježavanje 24 godine od ubistva Srđana Kneževića biće održano od 10.30 časova ispred spomenika Belom Vuku, gdje će biti položeni cvijeće i vijenci, kao i obraćanje novinarima, rečeno je Srni u ovom udruženju.

Srđan Knežević mučki je ubijen 7. avgusta 1998. godine na parkingu ispred zgrade u centru Pala, u kojoj je stanovao sa porodicom, suprugom i dva sina.

Pravosudne institucije još nemaju odgovor na pitanje ko je ubio, a ko naredio i organizovao ubistvo Kneževića, koji je tada obavljao dužnost zamjenika načelnika Centra javne bezbjednosti Srpsko Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu rođene dvije bebe

U porodilištu JZU Bolnice “Srbija” u protekla 24 časa rođene su dvije bebe. Istočno Sarajevo bogatije je za dvije djevojčice.

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“. Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom. Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u […]