Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U petak konferencija povodom “Jagnjijada Vučija Luka”

18 Jun 2024
1 min.
U petak konferencija povodom “Jagnjijada Vučija Luka”

U opštini Istočni Stari Grad u petak, 21. juna, biće održana konferencija za novinare povodom održavanja gastro-turističke manifestacije “Jagnjijada 2024. Vučija Luka”, najavljeno je iz Opštinske uprave.


Na konferenciji će biti predstavljen i dokument Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kojim se “Jagnjijada Vučija Luka” proglašava manifestacijom od izuzetnog značaja.

Novinarima će se obratiti načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović i predstavnik Organizacionog odbora “Jagnjijade” Aleksandar Gavrilović, te će biti predstavljene aktivnosti povodom održavanja manifestacije.

Zainteresovane ekipe za učešće na “Jagnjijadi” prijave mogu poslati mejlom na adresu: [email protected] najkasnije do 19. juna do 15.00 časova.

Konferencija za novinare biće održana u sali Skupštine opštine Istočni Stari Grad na Hreši od 11.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Otvorena “Kalinovačka kuća” – 20 odsto subvencije proizvođačima (FOTO)

 U Kalinoviku je danas otvorena “Kalinovačka kuća” u kojoj će se prodavati domaći proizvodi sa područja ove lokalne zajednice, a u čiju izgradnju je uloženo 185.000 KM. Za izgradnju i opremanje “Kalinovačke kuće” iz budžeta opštine je izdvojeno 135.000 KM, a 50.000 KM je obezbijedilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srspke. Načelnik opštine Kalinovik […]

Trnovo: Održana Svečana akademija – uručena priznanja

U Trnovu je sinoć održana Svečana akademija povodom slave opštine – Petrovdana, na kojoj su uručena priznanja zaslužnim pojedincima, institucijama i kolektivima. Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović rekao je da je opština večeras dodijelila priznanja onima koji su zaslužni za razvoj ove lokalne zajednice. Povelja opštine dodijeljena je direktoru “Sarajevo gasa” Istočno Sarajevo i predsjedniku […]