Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U petak konferencija povodom “Jagnjijada Vučija Luka”

18 Jun 2024
1 min.
U petak konferencija povodom “Jagnjijada Vučija Luka”

U opštini Istočni Stari Grad u petak, 21. juna, biće održana konferencija za novinare povodom održavanja gastro-turističke manifestacije “Jagnjijada 2024. Vučija Luka”, najavljeno je iz Opštinske uprave.


Na konferenciji će biti predstavljen i dokument Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kojim se “Jagnjijada Vučija Luka” proglašava manifestacijom od izuzetnog značaja.

Novinarima će se obratiti načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović i predstavnik Organizacionog odbora “Jagnjijade” Aleksandar Gavrilović, te će biti predstavljene aktivnosti povodom održavanja manifestacije.

Zainteresovane ekipe za učešće na “Jagnjijadi” prijave mogu poslati mejlom na adresu: [email protected] najkasnije do 19. juna do 15.00 časova.

Konferencija za novinare biće održana u sali Skupštine opštine Istočni Stari Grad na Hreši od 11.00 časova.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu predstava “Kovači”, na Palama film “U ime naroda”

Program manifestacije “Dani Srbije u Republici Srpskoj” biće nastavljen danas u Istočnom Sarajevu, gdje će glumci Narodnog pozorišta iz Užica izvesti predstavu “Kovači”, dok će na Palama biti prikazan film “Ime naroda”, autora Darka Bajića. Film “Ime naroda” biće prikazan u 19.00 časova u sali Kulturnog centra Pale. Filmsku projekciju omogućili su Ministarstvo kulture Srbije […]

Pale: Pomen za radnike “Famos-a” poginule u proteklom ratu

Na Palama će danas biti služen pomen za 28 radnika preduzeća “Famos-Koran”, koji su kao borci Vojske Republike Srpske poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu. Pomen organizuje Boračka organizacija Pale. U 11.00 časova kod Spomen-obilježja u krugu preduzeća biće služen parastos poginulim radnicima i položeno cvijeće i vijenci, najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.