Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U petak obilježavanje 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju

23 Jun 2021
1 min.
U petak obilježavanje 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju

U Kulturnom centru Pale u petak, 25. juna, biće obilježeno 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju, najavljeno je iz dekanata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.


U proteklih 10 godina Katedra za sinologiju je ostvarila izvanredne rezultate u nastavnom i naučnom procesu i međunarodnoj saradnji, a više od 140 studenata pomoću stipendija Kine otišlo je na studijski boravak u tu zemlju, navodi se u saopštenju.

“Ponosni smo i na činjenicu da se veliki broj naših diplomiranih studenata zaposlilo pri kraju studija ili odmah po završetku. Sve ovo govori o kvalitetu studijskog programa i konkurentnosti na tržištu”, navodi se u saopštenju.

Obilježavanje ovog jubileja planirano je u 13.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Prekid u vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

Obavještavaju se potrošači dijela ulice Ilidžanska, koji se snabdijevaju sa buster-pumpe, da neće imati uredno snabdijevanje do kasnih večernjih časova usljed prekomjerne potrošnje sa rezervoara “Gornje Mladice”. Obavještavaju se potrošači u naselju Katića brdo , koji se snabdijevaju sa PS “Katića brdo” da je usljed kvara na pumpi došlo do prekida u snabdijevanju vodom. Ekipe […]

Pale: Humanitarni bazar za Ivanu, Boška i Jelenu

Na paljanskom šetalištu danas je organizovan humanitarni bazar za prikupljanje sredstava za nastavak liječenja Ivane Bjelogrić iz Istočnog Sarajeva, sedmomjesečnog Boška Guglete iz Srbije i Jelene Muharemović sa Pala. Za nastavak liječenja petogodišnje Ivane Bjelogrlić potrebno je oko 50.000 evra, a za liječenje Boška Guglete, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip jedan potrebno je […]