Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Sokocu danas ugašena tri požara

15 Septembar 2021
1 min.
U Sokocu danas ugašena tri požara

U Sokocu su, u jednom od tri požara koji su danas ugašeni, izgorjela dva pomoćna objekta na imanju porodice Šuka, rekao je Srni komandir Vatrogasnog odjeljenja Sokolac Mile Šarac.


Šarac je naveo da se sa dva pomoćna objekta/šupe/ u blizini porodične kuće Šuka u Ulici Milanka Vitomira, vatra proširila na susjedno dvorište porodice Jašarević.

Prema njegovim riječima, sokolački vatrogasci su danas u prijepodnevnim časovima ugasili požar i u selu Mangurići, gdje je vatra sa zapaljene suve trave zaprijetila kućama u naselju.

Šarac je dodao da je u popodnevnim časovima ugašen i treći požar, u kome je vatra sa suve trave zahvatila bjelogoričnu šumu i počela da se širi prema kućama u selu Baltići kod Sokoca.

Vatrogasno odjeljenje Sokolac djeluje u okviru Teritorijalne vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Dodik zapjevao “Pukni zoro” na svadbi Nemanje Majdova (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zapjevao “Pukni Zoro” na svadbi Nemanje Majdova.

Dodik i Đoković na svadbi kod Nemanje Majdova (FOTO)

Nemanja Majdov, srpski svijetski šampion u džudu, danas je stao na ludi kamen. Svadbeno veselje upriličeno je u Istočnom Sarajevu. Među zvanicama su srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, najbolji teniser svijeta Novak Đoković, kao i brojna druga imena iz svijeta sporta, kulture i javnog života Republike Srpske.