Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođene 24 bebe

05 Maj 2024
1 min.
U Srpskoj rođene 24 bebe

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 24 bebe, od kojih 12 djevojčica i 12 dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


U porodilištu u Banjaluci rođeno je 10 beba, Prijedoru četiri, Doboju tri, Zvorniku i Istočnom Sarajevu po dvije, a po jedna u Bijeljini, Trebinju i Gradišci.

U Banjaluci su rođene četiri djevojčice i šest dječaka, Prijedoru tri djevojčice i jedan dječak, Doboju dva dječaka i jedna djevojčica.

U Zvorniku su na svijet došle dvije djevojčice, Istočnom Sarajevu jedna djevojčica i jedan dječak, Bijeljini i Trebinju po jedan dječak i u Gradišci jedna djevojčica.

U porodilištima u Foči i Nevesinju nije bilo poroda.

SRNA

Povezani članci

Usvojen program rada za ovu godinu

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Program rada za ovu godinu koji predstavlja integrisani pregled godišnjih planova rada ministarstava i samostalnih republičkih uprava i upravnih organizacija, kao i izvještaj o radu za prošlu godinu. Na posebnoj sjednici Vlade usvojeni su i godišnji planovi rada za ovu godinu ministarstva i Generalnog sekretarijata Vlade Srpske, kao i […]

Amidžić: Opoziciji bliži stav Sarajeva o “Šmitovom zakonu” , pozivam ih da napišu Izborni zakon Srpske

Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić izjavio je Srni da je opoziciji u Republici Srpskoj bliži stav Sarajeva o izlasku na izbore prema nametnutom “Šmitovom zakonu” nego ljudi unutar Republike Srpske, te ih pozvao da oni napišu izborni zakon Srpske i da izbori budu održani prema tom zakonskom aktu. Amidžić je istakao da je opozicija u […]