Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 20 beba

26 Maj 2023
1 min.
U Srpskoj rođeno 20 beba

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 20 beba, od kojih je 10 djevojčica i 10 dječaka, rečeno je Srni u porodilištima.


U Banjaluci je rođeno sedam beba, u Prijedoru pet, Doboju tri, po dvije u Istočnom Sarajevu i Bijeljini, a u Trebinju jedna.

U porodilištu u Banjaluci su rođena četiri dječaka i tri djevojčice, u Prijedoru pet djevojčica, u Doboju tri dječaka, u Istočnom Sarajevu dva dječaka.

U Bijeljini su rođeni jedan dječak i jedna djevojčica, a u Trebinju jedna djevojčica.

Nije bilo rođenih beba u porodilištima u Zvorniku, Foči i Nevesinju, dok u podaci iz bolnice u Gradišci nisu bili dostupni.

Povezani članci

Dodik: Poziv našim prijateljima da ne upadnu u zamku spekulativnog procesa

Predsjednik Republike Srpske Milord Dodik izjavio je da je priprema rezolucije o Srebrenici u UN spekulativni proces sponzorisan od NJemačke i zapadnih zemalja, te pozvao sve prijatelje srpskog naroda da ne upadnu u zamku toga. Dodik je rekao da cjelokupna priprema rezolucije već negativno utiče na stanje u BiH i da sigurno nije usmjerena ka […]

Dodik prenio Angelini Ajhorst i Lajčaku stavove Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je izvršnom direktoru za Evropu u Evropskoj službi za spoljne poslove Angelini Ajhorst i specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku prenio jasne stavove Republike Srpske o dešavanjima u BiH. Dodik naveo je da je u odvojenim susretima u […]