Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 28 beba

13 Februar 2024
1 min.
U Srpskoj rođeno 28 beba

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, i to 15 djevojčica i 13 dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Deset beba rođeno je u porodilištu u Banjaluci, sedam u Doboju, tri u Istočnom Sarajevu, po dvije u Gradišci i Prijedoru, a po jedna u Zvorniku, Bijeljini, Foči i Nevesinju.

U Banjaluci je rođeno devet djevojčica i jedan dječak, u Doboju pet dječaka i dvije djevojčice, u Istočnom Sarajevu tri dječaka, u Gradišci dva dječaka, u Prijedoru dvije djevojčice, u Zvorniku i Nevesinju po jedna djevojčica, a u Bijeljini i Foči po jedan dječak.

U protekla 24 časa poroda nije bilo u porodilištu u Trebinju.

SRNA

Povezani članci

Krenula višegradska regata

Više od 400 učesnika Višegradske regate krenulo je danas niz rijeku Drinu, od mosta Mehmed paše Sokolovića do Starog Broda. Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Višegrad Branislav Andrić rekao je cilj regate promocija rijeke Drine, njenog kanjona i prirodnih ljepota Višegrada. On je naveo da će učesnici regate ploviti do spomen-kompleksa u Starom Brodu, gdje […]

Dodik: Za Srbe mir jedina opcija, ali to ne znači da se nećemo braniti (VIDEO)

Za nas Srbe mir je jedina opcija, ali to ne znači da se nećemo braniti, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na obilježavanju stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač. – Hvala vam što na ovaj način ne dozvoljavamo da se zaboravi, jer drugi žele da to tako bude, Da nestane sjećanje na stradale […]