Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 29 beba

02 Februar 2023
1 min.
U Srpskoj rođeno 29 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 29 beba, i to 18 dječaka i 11 djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima.

U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Bijeljini pet, u Zvorniku četiri, po tri u Doboju i Prijedoru, a po jedna u Istočnom Sarajevu, Foči, Trebinju i Gradišci.

U Banjaluci je rođeno šest dječaka i četiri djevojčice, u Bijeljini četiri dječaka i jedna djevojčica, u Zvorniku tri djevojčice i jedan dječak, u Doboju dva dječaka i jedna djevojčica, u Prijedoru tri dječaka, po jedna djevojčica u Istočnom Sarajevu i Foči, te po jedan dječak u Trebinju i Gradišci.

Poroda nije bilo u Nevesinju.

SRNA

Povezani članci

Podnesena krivična prijava protiv Slobodana Vaskovića

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac juče je u prostorijama PU Istočno Sarajevo podnio usmenu krivičnu prijavu protiv novinara Slobodana Vaskovića zbog krivičnog djela “Kleveta” iz člana 208a Krivičnog zakonika Republike Srpske. Šehovac je, kako je navedeno u prijavi, a u koju je Buka imala uvid Vaskovića prijavio jer je 30. marta 2024. prilikom […]

Fond je prva adresa, finansira liječenje i troškove puta pacijenta

Zbog učestalijih humanitarnih akcija za liječenje djece u posljednje vrijeme, Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu ponovo podsjeća da se u slučaju potrebe liječenja djece do 18 godina u inostranstvu porodice prvo obrate ovoj ustanovi. U saopštenju se navodi da se dešava da se u medijima pokrenu humanitarne […]