Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 29 beba

02 Februar 2023
1 min.
U Srpskoj rođeno 29 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 29 beba, i to 18 dječaka i 11 djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima.

U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Bijeljini pet, u Zvorniku četiri, po tri u Doboju i Prijedoru, a po jedna u Istočnom Sarajevu, Foči, Trebinju i Gradišci.

U Banjaluci je rođeno šest dječaka i četiri djevojčice, u Bijeljini četiri dječaka i jedna djevojčica, u Zvorniku tri djevojčice i jedan dječak, u Doboju dva dječaka i jedna djevojčica, u Prijedoru tri dječaka, po jedna djevojčica u Istočnom Sarajevu i Foči, te po jedan dječak u Trebinju i Gradišci.

Poroda nije bilo u Nevesinju.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Iza zapadnobalkanske četvorke krije se ideja o velikoj Albaniji

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da je novosnovana Zapadnobalkanska četvorka zapravo “albanska četvorka” iza koje se krije stara ideja o velikoj Albaniji, te istakao da je srpski nacionalni cilj ujedinjenje Republike Srpske i Srbije. “Evo, ja sad kažem da je naš cilj ujedinjenje, a to znači da ćemo se odvojiti od BiH i […]

MUP Srpske predstavio personalizovanu pametnu karticu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske predstavilo je danas u Banjaluci novu personalizovanu pametnu karticu – službenu legitimaciju i identifikacioni dokument za sve pripadnike Ministarstva. Ministarstvo je prva agencija za sprovođenje zakona u BiH koja je uvela nove elektronske identifikacione kartice, kojima se povećava nivo bezbjednosti informaciono-komunikacione infrastrukture MUP-a.