Ravna planina banerRavna planina baner

Izbori 2022

U Trnovu registrovano 1.210 birača

22 Septembar 2022
1 min.
U Trnovu registrovano 1.210 birača

U Opštinskoj izbornoj komisiji /OIK/ Trnovo registrovano je ukupno 1.210 birača, koji će u ovoj lokalnoj zajednici moći da glasaju na četiri redovna biračka mjesta, rekla je Srni predsjednik OIK-a Jelena Šipovac.


Ona je naglasila da će imati i jedan mobilni tim i jedno glasačko mjesto za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima.

“Sve pripreme teku planiranom dinamikom u OIK-u, kao i pripreme za akreditaciju posmatrača”, rekla je predsjednik OIK-a.

Prema njenim riječima, u Opštinsku izbornu komisiju Trnovo stigao je neosjetljivi izborni materijal, a pred izbore će stići i osjetljivi.

Opšti izbori u BiH biće održani 2. oktobra.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Јedini pravni okvir za naše živote naša Republika Srpska

Znamo da je jedini pravi okvir za naše živote naša Republika Srpska i dužnost svih nas je da zajedno radimo za uspjeh i napredak i zajedno moramo da branimo boje naše zastave, poručila je potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. – Približavamo se još jednoj pobjedi […]

Dodik: Mirno čekamo nedjelju, pobjednik je poznat

Mirno čekamo nedjelju i proglašenje pobjednika, jer je on poznat, kako prema rezultatima postignutim u prethodne četiri godine, tako i prema podršci koja nam je pružena, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. Dodik je istakao da su iza SNSD-a veliki rezultati. “Iza nas su […]