Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Udala se Dragana Kosjerina

09 Jun 2024
1 min.
Udala se Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) i njen partner Bojan Perduv juče, 8. juna zakleli su se na vječnu ljubav.

Zaljubljeni par je vezi od 2018. godine, a sada stupaju u crkveni brak u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.Kosjerina je zablistala u venčanici sa ogromnim šlepom i golim ramenima i leđima, imala je cvjeće u kosi, dok je mladoženja bio u crnom smokingu sa mašnom.

Draganina venčanica imala je dugačak šlep koji su nosile tri osobe među kojima je bila i njena sestra.

Voditeljkina starija sestra blistala je u elegantnoj zelenoj haljini i crnim sandalama, a na glavi je imala naočare za sunce.

Ostale zvanice su bile u elegantnim toaletama, a dame su imale marame zbog ulaska u crkvu. Muškarci su nosili eleganta odjela, ali naravno Bojan je bio u centru pažnje.

Inače, Dragana i Bojan će sutra napraviti građansko vjenčanje, a nekoliko dana pred vjenčanje par je kupio i nekretninu na luks destinaciji, za kojom su bili u potrazi poslednje dvije godine.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]