Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uhapšen Ilidžanac koji se dovodi u vezu sa paljenjem Nešićevog automobila

25 Januar 2023
1 min.
Uhapšen Ilidžanac koji se dovodi u vezu sa paljenjem Nešićevog automobila

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali J.H. iz sarajevskog naselja Ilidža koje se dovodi u vezu sa paljenjem automobila poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Predraga Nešića u Istočnom Sarajevu.


“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa ovim djelom može dovesti J.H, nakon čega je lišen slobode i u toku je kriminalistička obrada, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju se dalje mjere i radnje radi dokumentovanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti”, saopšteno je iz Policijske uprave.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo 15. januara u 5.50 časova prijavljeno je da u Ulici Prve sarajevske brigade gori putnički automobil.

Tom prilikom vatrom je oštećeno još jedno vozilo koje se nalazilo pored zapaljenog automobila.

Da je riječ o vozilu Predraga Nešića, Srni je ranije potvrdio njegov brat Nenad, koji je lider DNS-a.

I odborniku u Skupštini grada Istočno Sarajevo Aleksandru Sladoju je juče zapaljeno vozilo.

SRNA

Povezani članci

Sporazum o saradnji sa Fakultetom za sistemsko inženjerstvo Vakajama

Delegacija Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu je tokom današnje posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu dogovorila potpisivanje sporazuma o saradnji između ETF-a i Fakulteta za sistemsko inženjerstvo Vakajama Univerziteta. Predstavnici ETF-a su tokom današnje cjelodnevne posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu, zajedno sa ambasadorom BiH u Japanu Sinišom Berjanom, obavili niz sastanaka sa rektorom Itohom […]

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi. Prema najnovijim podacima svjetske Vebometriks rang-liste univerziteta iz januara 2023. godine, Univerzitet u Istočnom Sarajevu ostvario je novi napredak na poziciji u Bosni i Hercegovini, te u odnosu na izvještaj iz jula 2022. godine gdje se nalazio na trećem mjestu, zauzima […]