Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uhapšen zbog krađe mobilnog telefona od maloljetnika

28 Maj 2024
1 min.
Uhapšen zbog krađe mobilnog telefona od maloljetnika

Lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali E.A. uhapšeno je zbog krađe mobilnog telefona od maloljetnika u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon što je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče prijavljeno da je od maloljetnog lica u Dečanskoj ulici ukraden mobilni telefon “samsung”, policijski službenici su operativnim radom identifikovali i pronašli izvršioca.

On je uhapšen, a ukradeni telefon je pronađen i vraćen vlasniku.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će protiv E.A. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

SRNA

Povezani članci

Sokolac: Obilježavanje 33 godine od formiranja Prve romanijske pješadijske brigade

Na Sokocu će danas biti obilježene 33 godine od formiranja Prve romanijske pješadijske brigade Vojske Republike Srpske. Kroz njene redove je u Odbrambeno-otadžbinskom ratu prošlo oko 15 hiljada boraca od kojih je 379 dalo život za Republiku Srpsku. Parastos poginulim borcima biće služen u Crkvi Svetog proroka Ilije, nakon čega će na Centralno spomen-obilježje na […]

Ljubiša Ćosić ponovo predsjednik Gradskog odbora i kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva

U Istočnom Sarajevu sinoć je održana konstitutivna sjednica Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Istočno Sarajevo u novom sazivu, na kojoj su verifikovani članovi Gradskog odbora ispred šest opštinskih odbora, te izabrano Predsjedništvo i predsjednik Gradskog odbora. Za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo reizabran je Ljubiša Ćosić, dok su za potpredsjednike izabrani Boško Tomić i […]