Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uhapšena dva lica zbog paljenja automobila na Palama

03 Jun 2024
1 min.
Uhapšena dva lica zbog paljenja automobila na Palama

Policija je uhapsila dva lica, od kojih se jedno direktno dovodi u vezu sa paljenjem automobila na Palama, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.


Iz Policijske uprave su naveli da intenzivno rade na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela.

Na Palama su juče oko 1.00 čas gorjela dva automobila “škoda” u vlasništvu lica čiji su inicijali Đ.J. i O.V. iz ove opštine i jedno vozilo je u potpunosti izgorjelo, a drugo djelimično.

Policijskoj stanici Pale u 1.00 čas prijavljeno je da na parkingu u Ulici Milorada Lolovića gori automobil “škoda” u vlasništvu lica Đ.J. sa Pala.

Policiji je potom u 1.20 časova prijavljeno da u Ulici Gavrila Principa gori automobil “škoda” u vlasništvu lica O.V. sa Pala.

SRNA

Povezani članci

Počeo Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske počeo je jutros kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj Ilidži. Svetu arhijerejsku liturgiju služi Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, uz sasluženje Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, te sveštenstva i sveštenomonaštva Mitropolije. Sveti arhijerejski sabor SPC u maju 2005. godine proglasio je svetim Sveštenomučenike dabrobosanske postradale […]

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske biće održan danas kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj Ilidži. Početak Sveeparhijskog sabora u spomen na sveštenomučenike zakazan je za 9.00 časova. Svetu arhijerejsku liturgiju služiće NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, uz sasluženje NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostoma, te sveštenstva i sveštenomonaštva Mitropolije. Sveti arhijerejski […]