Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Unija studenata: Pohvale Dodiku za prihvatanje naše inicijative

13 Maj 2022
1 min.
Unija studenata: Pohvale Dodiku za prihvatanje naše inicijative

Ispred Unije studenata želio bih da pohvalim što je gospodin predsjednik Milorad Dodik uvažio naše mišljenje koje smo mi prije nekih deset dana, zajedno Unija studenata i Studenstski parlament predložili, rekao je Uroš Bjelica, potpredsjednik Unije studenata Republike Srpske.

Bjelica je istakao da ono što je jako bitno jeste da ova pomoć itekako znači pogotovo u ovo vrijeme inflacija kada vidimo da je porast cijena veliki, pa će itekako značiti nekim studentima koji putuju autobusima da se nadomijesti to poskupljenje karata koje oni imaju.

“Kada uzmemo u obzir da će ta pomoć svima od 18 do 30 godina biti uplaćena, vidimo da su to velike količine novca i to je bio naš prijedlog koji je predsjednik prihvatio i radujemo se što je baš na našu inicijativu to potvrđeno i vidjeli smo iz današnjeg priloga da je i sam srpski član Predsjedništva, gospodin Dodik, izašao i potvrdio našu inicijativu”, rekao je Bjelica.

ATV

Povezani članci

Dodik: Srpska partner vrijedan pažnje, Kina to prepoznaje

Republika Srpska je partner vrijedan pažnje i to prepoznaje i Kina sa kojom je radila novu dobojsku bolnice i koja će krajem ovog mjeseca biti stavljena u funkciju, izjavio je večeras predsjednik Republike Milorad Dodik. Dodik je nakon sastanka sa kineskom delegacijom u Istočnom Sarajevu napomenuo da je projekat izgradnje nove bolnice u Doboju jedan […]

U četvrtak 13. posebna sjednica NSRS

Narodna skupština Republike Srpske u četvrtak, 18. aprila, na posebnoj sjednici, razmatraće Prijedlog izbornog zakona, Prijedlog zakona o referendumu i građanskoj inicijativi, kao i izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine, odlučio je danas skupštinski Kolegijum. Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je […]