Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Uništeno više od dvije tone droge

19 Septembar 2022
1 min.
Uništeno više od dvije tone droge

U nikšićkoj fabrici “Javorak” danas je uništeno više od dvije tone narkotika, a ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić tom prilikom je poručio da ova akcija najbolje govori o posvećenosti MUP-a i drugih nadležnih institucija borbi protiv trgovine drogom.

Adžić je istakao da Crna Gora u kontinuitetu bilježi rezultate u borbi protiv krijumčarenja droge i da su te napore prepoznali njeni međunarodni partneri, saopšteno je iz crnogorskog MUP-a.

“Imamo ojačanu policijsku saradnju sa zemljama regiona i EU”, naveo je Adžić.

U saopštenju se napominje da je obaveza, ne samo MUP-a, već i države, da u kontinuitetu jača mehanizme koji će smanjiti rizike od zloupotrebe droge.

SRNA

Povezani članci

Đurovićeva vratila prijedlog za razrješenje Đukanovića

Predsjednik Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je prijedlog 41 poslanika za pokretanje postupaka za utvrđivanje da li je crnogorski predsjednik Milo Đukanović povrijedio Ustav i za njegovo razrješenje, sa obrazloženjem da ta dva postupka moraju biti odvojena. Đurovićeva je navela da je Ustavom Crne Gore i Poslovnikom Skupštine procedura jasno precizirana i da je […]

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ova država ne uvodi sankcije Rusiji, jer se bori za svoju politiku gdje god može, a ta politika definisana je zaključkom Savjeta za nacionalnu bezbjednost. “Nova dešavanja na geopolitičkoj sceni imaće teške posledice po Srbiju koja će biti pod velikim političkim pritiskom. Potrebno je da se rukovodstvo […]