Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Užas u Derventi: Tijelo nađeno na zapaljenoj ugaonoj garnituri

30 Mart 2023
1 min.
Užas u Derventi: Tijelo nađeno na zapaljenoj ugaonoj garnituri

Muškarac N. A. nastradao je u požaru koji je izbio u dnevnom boravku njegove kuće u Derventi.

UPU Doboj su rekli da je policiji sinoć oko 19.35 prijavljeno da je na području grada Dervente u kući koja je u vlasništvu N. A. pronađeno njegovo tijelo.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa doktorom mrtvozornikom Doma zdravlja Derventa kojom prilikom je utvrđeno da je  N. A. najvjerovatnije stradao uslijed požara u unutrašnjosti prostorije dnevnog boravka porodične kuće, te da je smrt nastupila najvjerovatnije uslijed gušenja. U požaru je izgorio dio ugaone garniture na kojoj se nalazio N. A. – pojasnili su u PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj koji su utvrdili da je požar prouzrokovan najvjerovatanije  napažanjom preminulog .

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Srpskainfo

Povezani članci

Košarac: Dodik je izbor srpskog naroda, Bećirovićevi izlivi mržnje nikada ne donose dobro

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najoštrije je osudio poziv bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića upućen zvaničnicima EU da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uvedu sankcije. “Bećirovićevi izlivi mržnje prema Republici Srpskoj i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i populistički istupi kojima godinama zagađuje javni prostor dobro su […]

Šeranić: Poslodavcima rok do kraja juna da izmiri obaveze za zdr

 Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je u Trebinju da je Vlada donijela odluku kojom je zadužila Fond zdravstenog osiguranja da obezbijedi zdravstveno osiguranje za sve građane koji nakon ukidanja vanredne situacije nemaju riješen status po ovom pitanju, a da je rok da poslodavci do 31. jula izmire obaveze prema Fondu. […]