Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Užas u Derventi: Tijelo nađeno na zapaljenoj ugaonoj garnituri

30 Mart 2023
1 min.
Užas u Derventi: Tijelo nađeno na zapaljenoj ugaonoj garnituri

Muškarac N. A. nastradao je u požaru koji je izbio u dnevnom boravku njegove kuće u Derventi.

UPU Doboj su rekli da je policiji sinoć oko 19.35 prijavljeno da je na području grada Dervente u kući koja je u vlasništvu N. A. pronađeno njegovo tijelo.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa doktorom mrtvozornikom Doma zdravlja Derventa kojom prilikom je utvrđeno da je  N. A. najvjerovatnije stradao uslijed požara u unutrašnjosti prostorije dnevnog boravka porodične kuće, te da je smrt nastupila najvjerovatnije uslijed gušenja. U požaru je izgorio dio ugaone garniture na kojoj se nalazio N. A. – pojasnili su u PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj koji su utvrdili da je požar prouzrokovan najvjerovatanije  napažanjom preminulog .

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Srpskainfo

Povezani članci

Lukić: Sve što radi Tužilaštvo je besmisleno

Vršilac dužnosti direktora “Službenog glasnika Republike Srpske” Miloš Lukić izjavio je da proces koji se vodi protiv njega i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ima inkvizitorski momenat koji sprovodi Kristijan Šmit ili američki ambasador u BiH Majkl Marfi. Lukić je rekao da je i pravnom laiku jasno koliko je sve ovo što radi Tužilaštvo BiH […]

Bubić: Riječ o simuliranom suđenju da se Dodik eliminiše iz političkog života

Advokat Goran Bubić istakao je da je riječ o simuliranom suđenju pred Sudom BiH da se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik eliminiše iz političkog života na neustavan način. Bubić, branilac predsjednika Republike, istakao je da predsjednik Republike Srpske može da bude smijenjen na način na koji je izabran. “Nemamo uslove da se pravosudna vlast miješa […]