Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Veliki požar u marini u Medulinu, izgorjelo 15 plovila

15 Maj 2024
1 min.
Veliki požar u marini u Medulinu, izgorjelo 15 plovila

Oko 15 plovila izgorjelo je u velikom požaru koji je noćas izbio u marini u Medulinu u Istri, izvijestila je istarska policija.

Prema dostupnim informacijama, policija je prijavu o tom događaju u medulinskoj marini primila u 3.55 sati, a za sada je izgorjelo petnaestak brodica, nekoliko ih je potonulo, a požar još nije ugašen, prenosi Hina.

Vatra se širi s jedne na drugu brodicu a na mjestu događaja je petnaest vatrogasaca s četiri vozila pulske vatrogasne jedinice.

Nema informacija o žrtvama ili povrijeđenima u požaru, a pretpostavlja se da će materijlalna šteta biti veća, navodi hrvatska agencija.

Tanjug

Povezani članci

U Dabru obilježena slava hrama i 101. rođendan jedine srpske stanovnice

Na ostacima Hrama rođenja Svetog Jovana u Dabru u Dalmaciji danas je služena liturgija povodom slave Hrama, Svete velikomučenice Nedelje. Liturgiju je služio paroh vrlički Lazar Prijić u prisustvu malobrojnih pravoslavnih vjernika, rečeno je Srni u Parohiji vrličkoj. Jedina srpska stanovnica Dabra jeste starica Milica Stojanac koja prvi put nije mogla da prisustvuje slavi hrama […]

Proglašena krizna situacija zbog požara

Vlada Sjeverne Makedonije proglasila je kriznu situaciju zbog velikog broja požara. Vlada je odlučila da zbog toplotnog talasa i situacije sa požarima krizna situacija traje 30 dana, prenosi Plus info. Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije je zaduženo da angažuje policijske snage radi podrške u gašenju požara. Ministarstvo zdravlja i zdravstveno osoblje opšte medicine i medicine […]