Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Veliki požar u marini u Medulinu, izgorjelo 15 plovila

15 Maj 2024
1 min.
Veliki požar u marini u Medulinu, izgorjelo 15 plovila

Oko 15 plovila izgorjelo je u velikom požaru koji je noćas izbio u marini u Medulinu u Istri, izvijestila je istarska policija.

Prema dostupnim informacijama, policija je prijavu o tom događaju u medulinskoj marini primila u 3.55 sati, a za sada je izgorjelo petnaestak brodica, nekoliko ih je potonulo, a požar još nije ugašen, prenosi Hina.

Vatra se širi s jedne na drugu brodicu a na mjestu događaja je petnaest vatrogasaca s četiri vozila pulske vatrogasne jedinice.

Nema informacija o žrtvama ili povrijeđenima u požaru, a pretpostavlja se da će materijlalna šteta biti veća, navodi hrvatska agencija.

Tanjug

Povezani članci

Mandić: Podgorica glasanjem za rezoluciju o Srebrenici unizila sebe, a ujedinila srpski narod

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić saopštio je da je tužno bilo gledati kako je Crna Gora, učešćem u diskusiji u Generalnoj skupštini UN, dodatno kompromitovala samu sebe povodom usvajanja rezolucije o Srebrenici. On je istakao da rezolucija jeste oštro podijelila region i odnose Crne Gore sa Srbijom i Republikom Srpskom, koje su joj najbliže, […]

Dačić: Rezolucija veliki argument za Dodika i razdruživanje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić smatra da je ono što se desilo u vezi sa rezolucijom o Srebrenici veliki argument predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji je rekao da će Srpska sačiniti izvještaj o kršenju Dejtonskog sporazuma i Federaciji BiH BiH uputiti sporazum o mirnom razdruživanju. “To što se desilo je veliki argument za […]