Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Vidovdanski humanitarni bazar za Srbe sa Kosmeta

25 Jun 2024
1 min.
Vidovdanski humanitarni bazar za Srbe sa Kosmeta

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” u saradnji sa “Malim istraživačima” iz Istočnog Novog Sarajeva organizovaće danas u Istočnom Sarajevu vidovdanski humanitarni bazar za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.


Domaćini “Bazara iz bloka” biće djeca iz Istočnog Sarajeva i njihovi vršnjaci iz mjesta Novo Brdo sa Kosova i Metohije.

“Na bazaru ćete imati priliku da svojim dobrovoljnim prilozima kupite neki od izloženih proizvoda, osvježite se hladnim napicima, voćem i slatkim programom i na taj način pomognete još jednu porodicu sa Kosova i Metohije u sklopu vidovdanske akcije humanitarne organizacije `Srbi za Srbe`”, navodi se u saopštenju ove organizacije.

Za razliku od prethodnih događaja, kako se dodaje, na ovom će svi prisutni moći lično da osjete ljubav i blagodat koju djeca sa Kosova i Metohije nose u sebi.

Bazar će biti organizovan u 18.00 časova na trgu Srbija, a u slučaju kiše, događaj će biti održan u holu dvorane na Trgu Srbija.

SRNA

Povezani članci

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]

Stanišić: Nije bilo razgovora sa SDS-om o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine, neupitna podrška Ćosiću

Poslanik DEMOS-a sa Pala Aco Stanišić izjavio je Srni da DEMOS i SDS nisu razgovarali o tome da Dejan Kojić bude zajednički kandidat ove dvije stranke za načelnika opštine Pale, niti je bilo razgovora o bili kakvoj koaliciji. „SDS je sinoć izašao sa informacijom da ima zajedničkog kandidata što nije istina. Razgovora o zajedničkom kandidatu […]