Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

ViK: Raspored redukcije za subotu

17 Septembar 2021
2 min.
ViK: Raspored redukcije za subotu

Komunalno preduzeće “Vododod i kanalizacija” objavilo je raspored redukcije vode za subotu, 18. septembar 2021. godine.

Od 06:00 do 14:00 časova vode neće imati  naselja Dobrinja I, ulica Vasilija Grđića, i Pavlovac (ulice: Filipa Višnjića, Pavlovića, Zorana Borovine, Grabska, Gatačka i dio Kasindolskog bataljona od broja 17 do broja 83-neparni brojevi), naselje Kula (od semafora ka ulici Meše Selimovića i Otadžbinska), Kninska ulica i dio ulice Cara Dušana.


Od 14:00 do 22:00 časova bez vodosnabdjevanja će biti naselja Vojkovići, Krupac i dio naselja od kružnog toka prema Tilavi do naselja Vrace (ulice: dio Vojvode Radomira Putnika , naselje Prljevo Brdo, Jovana Raškovića, dio Ozrenske).


Od 22:00 do 06:00 časova vodu neće imati naselja Mladičko polje (Donje Mladice 1,2,3 i 4 kao i Gornje Mladice, Bijelo Polje, naselje Miroslava Berjana (Famosovo naselje), dio Kasindolskog bataljona od raskrsnice Bjelog Polja do raskrsnice za ulicu Carice Milice, dio Spasovdanske ulice (od Kasindolskog bataljona do kafića „Art“), dio Hilandarske ulice ( od Kasindolskog bataljona do picerije „Mozaik“),dio Dečanske ulice (neparni brojevi), Akademika Boriše Starovića, ulica Sime Milutinovića Sarajlije, ulica Zmaj Jovina.


Od 09:00 do 16:00 vodu neće imati naselje Dobrinja IV, naselje Starosjedilaca i ulica Ive Andrića.

“Ostala naselja koja nisu pomenuta, zbog smanjenog pritiska u mreži će periodično biti u određenoj redukciji. Molimo građane za razumijevanje i da vodu troše racionalno”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu. Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo […]

Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere

 Opština Istočno Novo Sarajevo sufinansiraće 50 odsto troškova za penzionere koji u toku godine budu boravili na banjsko-klimatskom liječenju ili rehabilitaciji u banjama u Republici Srpskoj. “Ostalh 50 odsto troškova snosiće penzioneri”, rekao je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i dodao da je ovaj projekat usklađen u dogovoru sa Udruženjem penzionera Istočnog Novog […]