Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

ViK: Raspored redukcije za subotu

17 Septembar 2021
2 min.
ViK: Raspored redukcije za subotu

Komunalno preduzeće “Vododod i kanalizacija” objavilo je raspored redukcije vode za subotu, 18. septembar 2021. godine.

Od 06:00 do 14:00 časova vode neće imati  naselja Dobrinja I, ulica Vasilija Grđića, i Pavlovac (ulice: Filipa Višnjića, Pavlovića, Zorana Borovine, Grabska, Gatačka i dio Kasindolskog bataljona od broja 17 do broja 83-neparni brojevi), naselje Kula (od semafora ka ulici Meše Selimovića i Otadžbinska), Kninska ulica i dio ulice Cara Dušana.


Od 14:00 do 22:00 časova bez vodosnabdjevanja će biti naselja Vojkovići, Krupac i dio naselja od kružnog toka prema Tilavi do naselja Vrace (ulice: dio Vojvode Radomira Putnika , naselje Prljevo Brdo, Jovana Raškovića, dio Ozrenske).


Od 22:00 do 06:00 časova vodu neće imati naselja Mladičko polje (Donje Mladice 1,2,3 i 4 kao i Gornje Mladice, Bijelo Polje, naselje Miroslava Berjana (Famosovo naselje), dio Kasindolskog bataljona od raskrsnice Bjelog Polja do raskrsnice za ulicu Carice Milice, dio Spasovdanske ulice (od Kasindolskog bataljona do kafića „Art“), dio Hilandarske ulice ( od Kasindolskog bataljona do picerije „Mozaik“),dio Dečanske ulice (neparni brojevi), Akademika Boriše Starovića, ulica Sime Milutinovića Sarajlije, ulica Zmaj Jovina.


Od 09:00 do 16:00 vodu neće imati naselje Dobrinja IV, naselje Starosjedilaca i ulica Ive Andrića.

“Ostala naselja koja nisu pomenuta, zbog smanjenog pritiska u mreži će periodično biti u određenoj redukciji. Molimo građane za razumijevanje i da vodu troše racionalno”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Šešlija: Na liječenju trenutno 29 pacijenata

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu trenutno je 29 pacijenata oboljelih od virusa korona, od kojih je pet u kovid intenzivnoj njezi, izjavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija. “Možemo reći da u posljednjih nekoliko dana imamo slabiji intenzitet prijema pacijenata, u odnosu na u raniji period kada je bilo do 50 […]

U Trnovu održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” (FOTO)

U Centru za kulturu Trnovo sinoć je održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” , koja se tradicionalno održava već deset godina. Organizator manifestacije je Narodna biblioteka Trnovo u saradnji sa Centrom za kulturu, JU OŠ “Sveti Sava” i Opštinom Trnovo. Najmlađi sugrađani su pripremili prigodan program zajedno sa svojom nastavnicom Enom Jelisić.