Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Vučić: Beograd ostaje na evropskom putu, ali će sam donositi odluke

30 Septembar 2022
1 min.
Vučić: Beograd ostaje na evropskom putu, ali će sam donositi odluke

Srbija ostaje na putu EU, ali kao nezavisna i suverena zemlja koja sama donosi odluke koje se tiču njenih državnih i nacionalnih interesa, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

– Imao sam otvoren i iskren razgovor sa izvjestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje EU Matjažom Nemecom o svim važnim i teškim pitanjima o kojima nismo uvijek saglasni, a poslanici Evropskog parlamenta su me obavijestili o raspoloženju u Briselu kada je u pitanju politika naše zemlje – naveo je Vučić na Instagramu.

On je dodao da je na sastanku u Beogradu ponovio dobro poznate pozicije Srbije u pogledu brojnih izazova koji stoje, ne samo pred Srbijom, već i pred cijelim regionom i EU, ali i u globalnoj političkoj areni.

RTRS

Povezani članci

Dva radnika stradala u Silosu

Dva radnika, od kojih je jedan imao 31, a drugi 23 godine, poginula su u silosu preduzeća “MTI” u Kraljevu, kada se na njih obrušila veća količina piljevine, rečeno je u Policijskoj upravi u Kraljevu. Na mjesto nesreće, koja se dogodila sinoć oko 23.00 časova, izašli su policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a okolnosti nesreće […]

Vulin preuzeo dužnost direktora BIA

Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost direktora Bezbjednosno-informativne agencije /BIA/ od Bratislava Gašića. Svečana primopredaja dužnosti obavljena je u sjedištu Agencije u Beogradu, saopštila je BIA. Vulin je sa čela MUP-a stupio na dužnost prvog čovjeka BIA, dok je Gašić aktuelni ministar unutrašnjih poslova Srbije.