Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda: Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

17 Avgust 2022
2 min.
Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda: Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

Balkanska pop diva krasi najnoviju naslovnu stranu magazina “Story”, a povodom 44. rođendana u velikom intervjuu Jelena Karleuša ekskluzivno otkriva detalje koje intrigiraju čitavu javnost.

Štampano izdanje magazina “Story” rezervisano je za sve goruće teme, a najveća balkanska diva je između ostalog konačno progovorila i o razvodu od Duška Tošića.

Kako se iz jednog od njenih postova na Instagramu moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša britko je odgovorila:

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje, pevačica jasno odgovara:

– Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

– Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.

Hello

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]