Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda: Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

17 Avgust 2022
2 min.
Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda: Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

Balkanska pop diva krasi najnoviju naslovnu stranu magazina “Story”, a povodom 44. rođendana u velikom intervjuu Jelena Karleuša ekskluzivno otkriva detalje koje intrigiraju čitavu javnost.

Štampano izdanje magazina “Story” rezervisano je za sve goruće teme, a najveća balkanska diva je između ostalog konačno progovorila i o razvodu od Duška Tošića.

Kako se iz jednog od njenih postova na Instagramu moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša britko je odgovorila:

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje, pevačica jasno odgovara:

– Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

– Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.

Hello

Povezani članci

Tom Kruz je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi. Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom sopstvenih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja […]

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama. Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom. Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako […]