Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Za građane Istočnog Sarajeva sutra besplatni svi ljetni sadržaji na Jahorini

16 Septembar 2023
1 min.
Za građane Istočnog Sarajeva sutra besplatni svi ljetni sadržaji na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina obavještava da će sutra, 17. septembra, svi sadržaji iz njihove ljetne ponude biti besplatni za građane Istočnog Sarajeva.

“Pozivamo vas da zajedno proslavimo ljepotu naše zajednice na planini koju svi volimo. Bilo da ste ljubitelj prirode, avanturist ili jednostavno želite provesti dan sa svojom porodicom, imaćete priliku za to”, navodi se u saopštenju.

Sve što je potrebno jeste da sa sobom imate ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu za djecu, te da ih pokažete kontrolorima.

“Ovo je prilika da se povežemo kao zajednica, da zajedno stvaramo predivne uspomene i da slavimo ono što nas čini jedinstvenima. Planina nas okružuje svojom ljepotom, a ljubaznost i zajedništvo naših sugrađana čine nas posebnima”, dodaje se u saopštenju.

Među ljetnim sadržajima koji se na Jahorini nude su panoramska vožnja gondolom, spuštanje planinskim bobom, tjubing ljetno sankalište, kao i brojne atrakcije u zabavnom parku.

Povezani članci

Na Treskavici otvorena Via ferrata duga 820 metara

Na Treskavici je danas otvorena Via ferata, odnosno staza po stijenama uređena čeličnim pomagalima, duga 820 metara koju su osmislili alpinisti Igor Milošev i Damir Lukšić. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić rekao je Srni da je ferata sa svim sadržajima koštala oko 40.000 KM. On je dodao da je ovo druga ferata u Istočnom Sarajevu […]

Za 10,37 odsto smanjen broj nezaposlenih lica u Istočnom Sarajevu

Na području grada Istočno Sarajevo, koji obuhvata šest opština, u julu su se na evidenciji nezaposlenih nalazila 4.734 lica koja aktivno traže zaposlenje, što je za 548 lica ili 10,37 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine. U opštini Pale u julu su na evidenciji nezaposlenih bila 1.434 lica, na Sokocu 1.135, u […]