Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Za korisnike NLB kartica posebne pogodnosti na Jahorini do 20. februara

15 Januar 2022
1 min.
Za korisnike NLB kartica posebne pogodnosti na Jahorini do 20. februara

Sezona skijanja i bordanja je uveliko počela i mnogobrojni ljubitelji zimskih sportova uživaju na olimpijskoj planini Jahorini.

Da bi vaš užitak na ski stazama Jahorine bio još veći, do 20.2.2022. godine, zajedno sa našim partnerom Bankom NLB obezbijedili smo da uz dvodnevnu kartu koju NLB Pay digitalnim novčanikom kupite na našem skijalištu, dobijete treći dan skijanja gratis!

Ova ponuda vrijedi za prvih 1230 klijenata koji kupe dvodnevnu ski kartu na nekoj od ski kasa na Jahorini.

Korištenje NLB Pay aplikacije je brzo, jednostavno i sigurno i uveliko Vam olakšava plaćanje dok se u zimskoj opremi provodite na planini.

Za NLB Banku d.d., Sarajevo, uputstvo za instalaciju možete pronaći na ovoj stranici, dok je proces instalacije za NLB Banku a.d. Banja Luka opisan na ovoj stranici.

Povezani članci

Požar u vikendici u Palama (FOTO/VODEO)

U naselju Briježđa u Palama večeras je izbio požar u jednoj vikendici. Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su na terenu i rade na gašenju požara. Uskoro više informacija.

Dom zdravlja Trnovo: Za pregled obavezna elektronska knjizica

Iz Doma zdravlja Trnovo obavještavaju pacijente da je prilikom dolaska na pregled neophodno ponijeti elektronsku zdravstvenu knjižicu. Pacijenti koji još uvijek nemaju elektronsku knjižicu istu mogu preuzeti u filijali Fonda zdravstvenog osiguranja.